Usersite
»
UserSite SI
»
Denar
»
Osnovna sredstva
»
3 - okrepitev na kontih nabave
Rank: Newbie
|
Stranka je izvedla naslednji scenarij:<br>- vnesla okrepitev<br>- poknjizila okrepitev<br>- zagnala amortizacijo in jo pokjnizila<br>- zbrisala knjizbo amortizacije in restavrirala stanje<br> <br>Ob tem se je iz stanja pobrisala okrepitev, knjizba pa je ostala. Zadeve trenutno ne morem ponovit, vendar so se vse okrepitve, ki so spadale v obdobje amortizacije zbrisale...
|
|
|
|
|
|
|
Situacije mi na noben način ne uspe ponoviti. Je pri vnosu spremembe kakšna posebnost - je vnašala na zadnji dan v mesecu? Je obračunavala amortizacijo samo za en mesec ali za več mesecev? Knjiženje - detajlno ali sumarno? <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Prosim ignorirajte prejšnji odgovor - uspelo mi je sproducirati brisanje in sicer po scenariju: obračunam amortizacijo na primer za mesec februar, nato vnesem spremembo 3- okrepitev za mesec JANUAR. Poknjižim na isto temeljnico kot amortizacijo za februar. Zbrišem temeljnico, restavriram amortizacijo - zbriše mi tako pozicijo amortizacije kot tudi 3-okrepitev. Bi lahko bil to postopek, ki ga je izvedla tudi stranka? <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Priblizno,<br> s to razliko, da je bila okrepitev pokjnizena na svojo temeljnico.<br><br> <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Zdaj sem malo poslusal tezave stranke z obracuni amortizacij.<br><br>Stranka mora vsak mesec poknjizit amortizacijo, zaradi oddaje bilance. Vmes se seveda dogajajo raznorazne okrepitve. Sedaj je ugotovila, da je pozabila v januarju na okrepitev. <br><br>Trenutno to pomeni, restavriranje vsakega meseca posebaj, brisanje okrepitev in ponovno knjizenje. Zelo zamudno ni neprakticno delo, ce imas precej osn. sredstev...<br><br>Se lahko tukaj kaj postori? <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Ja, zelo zamudno... Žal je trenutno to edina možnost spremembe. Tudi težava ki se pojavlja z brisanjem pozicij se pojavi, ker niso spremembe vnešene v pravem vrstnem redu. Pravilno bi bil moj prejšnji primer vnešen tako: obračun januarske amortizacije, sprememba na 31.1., in šele nato obračun februarske amortizacije. Postopek v tej smeri deluje ok. <br><br>Planiranih je veliko sprememb na osnovnih sredstvih - od restavriranja samo enega osnovnega sredstva, mesečni in letni obračun amortiazcije... Trenutno so zaradi zamrznitve izboljšav te opombe prestavljene, vendar bo tudi po tem obdobju boj za prioritete tudi z vaše strani velik :) in ta trenutek težko planiramo izvedbo teh opomb. <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Ta napaka bo kaj prej odpravljena? <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Tako deluje že ves čas. Pri pravilnem vnosu pa deluje ok. Žal tega trenutno ne bomo uspeli spremeniti, saj je modul potreben generalne revizije. <br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Prosim, da cimprej pride do revizije :-D<br><br><br>lp,<br>Damjan
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Denar
»
Osnovna sredstva
»
3 - okrepitev na kontih nabave
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,560 seconds.