Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Lokacija: N/A
|
Preko Proizvodnja/Unos izvršenog rada unesemo da je po nekom radnom nalogu neki djelatnik obavio radnu operaciju.<br>Kasnije vidimo da smo to krivo unijeli. <br>Kako poništiti unos?<br>
|
|
|
|
|
|
|
Na formi Unos izvršenog rada možeš pobrisat krivu poziciju sa ctrl + del (kod unosa).<br><br>Ako je bila ta operacija razknjižena, onda moraš na povezanih dokumentih kod te pozicije rada spreminiti taj rad, tako da ručno unosiš 0 kod vreme rada(time=0). OK?<br>
|
|
|
|
|
|
|
<br><br>I ja sam pokušala slično, međutim mene zbunjuje što nakon što sam u dokumentu za rasknjižavanje usluge izmijenila količinu na 0,00, u panelu Povezani dokumenti pri obradi radnih naloga u panelu sa dokumentima je količina izmijenjena na 0,00, ali je vrijeme u panelu rekapitulacije po djelatnicima ostalo kao i prije 0,20. Što još treba učiniti ? Screenshot u privitku.<br><br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Ovdje imam pitanje. Ti si prvo ažurirala prometne dokumente (660?) in ne povezane dokumente? Vreme rada si ažurirala direktno na izdajnici ili na povezanih dokumentih? To sklepam iz slice.<br><br>Prvo bi trebala ažurirat vreme rada na povezanih dokumentih, tako da tamo u polje operacije (panel rekapitulacije)promjeniš vreme rada. Onda se ažuriraju prometni dokumenti. Ako ažuriranje izdaj na povezanih dokumentih nije omogučeno – to je zbog kontrole povezanih dokumenta, koju se vključi/izključi na AK – proizvodnja – RN. OK? <br><br>
|
|
|
|
|
|
|
<br>Hvala na objašnjenju, sad mi je jasno.<br>
|
|