Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
HD_prijavil
#1 Objavljeno : 22 May 2009 16:27:06(UTC)
HD_prijavil

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 20/07/2012(UTC)
Objave: 0

Imam 3 baze na eni bazi mi deluje zadeva na dveh pa ne <br>Imam vnešene družinske člane in ko pripravljam podatke za dohodnino mi na dveh bazah ne vzame družinskih članov.Preveril sem na delujoči bazi in imam nastavljeno pri družinskih članih enako kot na ne delujočih. <br>Na eni nedelujoči so bili družinski člani že vneseni prej na drugi smo pa vnašali naknadno. Ko pa hočem na sami pripravi podatkov izbrati družinske člane mi jih sicer predlaga vendar ga ne morem izbrati
HD_odgovoril
#2 Objavljeno : 22 May 2009 16:27:06(UTC)
HD_odgovoril

Napaka ročnega vnosa družinskih članov v zavihku Pregled/Vzdrževni družinski člani je bila odpravljena v petkovi beti in bo v releasu v torek.<br>Da vam bo tudi v drugih bazah pravilno polnilo družinske člane morate imeti v PM/Družinski člani izpolnjeno tabelo Obdobje za dohodnino in davčno številko družinskega člana. Ko boste imeli v PM izpolnjene podatke naredite ponovno obdelavo podatkov za dohodnino,da se vam člani napolnijo v zavihku Vzdrževni družinski člani. <br>
HD_odgovoril
#3 Objavljeno : 22 May 2009 16:27:06(UTC)
HD_odgovoril

<br>Hvala čisto sem pozabil na ta obdobja. Deluje<br>Se opravičujem za alarm.<br> 
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,480 sekunde.