Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
HD_prijavil
#1 Objavljeno : 23 May 2009 15:37:20(UTC)
HD_prijavil

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 20/07/2012(UTC)
Objave: 0

V P50 in P55 sem poskusil prenesti z dodajanjem pozicijo brez vrednosti iz internega dokumenta na zbirni dokument. V P50 gre tako z gumbom dodaj kot z prvim postopkom v čarovniku dodajanje prometa/naročila! V P55 gre samo z dodajanjem iz čarovnika z gumbom dodaj mi pozicije za premos ne napolni?! Ampak to še ni vse,...Če dodajam z čarovnikom in prenesem pozicijo iz internega dokumenta in potem popravim vrednost v nabavni kalkulaciji mi na internem dokumetnu cene ne spremeni. Če to naredim z gumbom dodaj mi ceno za nazaj ažurira.<br><br>
HD_odgovoril
#2 Objavljeno : 23 May 2009 15:37:20(UTC)
HD_odgovoril

Zdravo,<br>na dokumentu 150 imaš nastavitev ¨Prejet račun od kooperacije¨ -> to prosim odstrani.<br>A ni malo bolj logično da na 150 v pozicijo vneseš vrednost (ceno)?<br>LD <br>
HD_odgovoril
#3 Objavljeno : 23 May 2009 15:37:20(UTC)
HD_odgovoril

<br>Zdravo,<br><br>To je vse res in gre dodajanje zdaj OK tako z gumbom dodaj in iz čarovnmika. Še vedno pa po istem postupku ne polni vrednosti za nazaja na interni dokument. Če dodam pozicijo z gumbom dodaj, vpišem vrednost in kliknem potrdi fak. in dob. mi na interni dokument napolni vrednosti. Če pa dodam pozicijo z postopkom dodaj fakture/naročila mi sicer pozicije napolni vendar z vpisom vrednosti in potrditvijo fak. in dob. ne napolni internega dokumenta?!<br><br>Hvala! <br>
HD_odgovoril
#4 Objavljeno : 23 May 2009 15:37:20(UTC)
HD_odgovoril

<br>Zdravo,<br>Dodajanje prometa (iz čarovnika) je namenjeno samo dodajanju (kopiranju informacij) tako, da tu Potrdi fakturo ne funkcionira - saj lahko neomejenokrat dodajaš preko čarovnika.<br>Torej za pravilno dodajanje (in potrjevanje zbirne fakture) je potrebno uporabiti gumb Dodaj.<br>LD <br>
HD_odgovoril
#5 Objavljeno : 23 May 2009 15:37:20(UTC)
HD_odgovoril

<br>Zdravo,<br><br>Na ta nmačin je OK. Prej v P50 je delalo tudi na drugačen način ampak nima veze,...OK<br><br>Hvala 
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,433 sekunde.