Форум

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
DOME_MSU
#1 Posted: : 07 July 2015 21:36:44(UTC)
DOME_MSU

Rank: Newbie

You have been a member since:: 29/12/2014(UTC)

Pozdravljeni!
Imam težavo, ki mi zadnje ure načenja potrpljenje, tako da upam, da se bo našel kdo, ki mi bo znal pomagati. Bom neskončno hvaležna!!
In sicer:
- pri obračunu prispevkov za nosilca s.p. mi prispevke za zz ne upošteva 60% (trenutno 924,15€) ampak upošteva za celotni obračun minimalno bruto zo. Nastavila sem POLNA ZO in Osnova ZO v poljubnih poljih na 924,15€, v parametrih za izračun sem dala formulo za bruto [#Del03#<#PZO#:#PZO#][#Del03#>5390,88:5390,88]#Del03# in še vedno ne deluje. V AK sem tudoi določila, da je naše podjetje ime nosilca s.p. in določila tip podjetja s.p.
- Ko mi naredi izračun s.p. (ki sicer ni pravilen) normalno vidim izpis, in tudi normalno vidim izpis obračuna plač zaposlenih. Toda pri knjiženju pa mi plače zaposlenih normalno poknjiži, prispevkov zasebnika pa mi ne poknjiži ampak mi zasebnika knjiži kot plačo (čeprav v izpisih zanj nimam možnosti plačilne liste).

Lepo lepo prosim za pomoč, ker sem že čisto "zmešana" od poskušanja in iskanja pravilne variante. Hvala!!!!!!!!
DANROJ
#2 Posted: : 08 July 2015 11:40:19(UTC)
DANROJ

Rank: Advanced Member

You have been a member since:: 10/09/2014(UTC)

popraviti je treba še v šifrantu prispevkov - kolona čisto desno, kjer je sedaj povsod vpisan bruto ..... kolona Osnova iz ....
kar se ostalega tiče, se lahko slišiva
čoko
#3 Posted: : 09 July 2015 07:39:05(UTC)
čoko

You have been a member since:: 29/05/2013(UTC)

Kaj pa če nekdo kar napiše pravilna navodila ... za vsako malenkost je potrebno klicati, ker ni nikjer jasnih navodil, kar pa seveda vse mastno zaračunajo. Jaz sem obupala pri prispevkih zasebnika in jih oddajam kar na roko ... žalostno, glede na to kaj vse naj bi program zmogel.

Če mi zna kdo pomagati jasno napisati kako se nastavi da pravilno obračuna bom hvaležna.
VLA
#4 Posted: : 09 July 2015 09:50:22(UTC)
VLA

Rank: Member

You have been a member since:: 16/12/2011(UTC)

Se strinjam. Tudi sama oddajam direktno na e-davke in to zaradi nejasnih navodil. Politika podjetja.
dunca
#5 Posted: : 14 July 2015 07:46:10(UTC)
dunca

You have been a member since:: 16/03/2015(UTC)

Glede na to,da program niti niti med cenejšimi, bi morali nuditi navodila. Ne pa,da vsako pomoč res mastno zaračunajo. Pa saj niti ne zaslužim toliko kot bi mi pobrali za samo pomoč,da se sploh naučim uporabljati program,ko se mi zatakne. meni vsa predavanja nič ne pomagajo. Pomaga mi takojšnja pomoč,ko se znajdem pred problemom.
Že razmišljam o prehodu na drug program.

Lp
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)