Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Identi
»
Urejanje izpisa deklaracij
Rank: Newbie
You have been a member since:: 14/09/2013(UTC) Objave: 9
|
Pri izpisu deklaracije (etikete) bi želel da je poleg LOT (serijske) številke izpisan tudi rok uporabe. Ko izpisujem dobavnico se mi pod artiklom izpiše tako LOT kot tudi rok uporabe, pri izpisu deklaracije pa samo LOT številka. Poskušal sem že urejati deklaracijo pa ne najdem ustrezne "formule", ki bi uvozila rok uporabe za določen artikel. Rok uporabe vnašam ročno pri prevzemu blaga na skladišče, LOT pa mi sistem avtomatsko dodeli (sestavljena serijska številka "O") v obliki vnosnega dokumenta.
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 17/12/2013(UTC) Objave: 136
|
Bom dal tole v razvoj, me pa zanima ali imaš unikatne serijske številke po identu ter poslovni dogodek kjer izvajaš prevzem, pa ti lahko pošljem stavek, da boš pridobil adDateDue.
lp, m
|
|
|
|
|
Prevzeme delam na dokumentu 100. Ena serijska številka je za vec artiklov (celoten prevzem). Torej serijska številka ki jo podeli sistem je 100xxxxx in velja za vse artikle iz prevzema.
|
|
|
|
|
Pri nekaterih artiklih pa se serijska številka formira iz dokumenta 175- pravtako ena serijska za več artiklov.
|
|
|
|
|
to pomeni en prevzem ima edinstveno serijsko, če je temu tako lahko pridobiš datum z naslednjim stavkom:
[SQLExp('select adDateDue from the_moveItemSerialno where acident = '''+<qReportIzpis."acIdent">+''' and acSerialo = '''+<qReportIzpis."ACSERIALNO">+''' and substring(acKey,3,4) = ''1000''')]
|
|
|
|
|
Rok uporabe artikla (le-tega sam vnesem istocasno ob vnosu prejema na dokument 100) se mi na dobavnici in racunu (in ostalih dokumentih) izpise pod samim nazivom artikla in to je ok. Ko pa zelim izpisati deklaracijo se mi izpise samo serijska stevilka, roka uporabe pa ni. Kako bi lahko pri izpisu deklaracije nastavil tudi izpis roka uporabe? Pri urejanju deklaracije ne najdem "kode" ki bi nakazovala na rok uporave, tako kot recimo "aqSerial" (ali nekaj podobnega) nakazuje na serijsko stevilko artikla. Edited by user 30 July 2015 21:45:48(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
Zdravo, dal sem ti SQL stavek, ki ti bo vrnil rok uporabe, samo moreš dodati dodatno plkje na izpisu deklaracije in kopirati moj stavek v okno. Sem pa dal že v razvoj zahtevo, da se doda polje rok dobave v dataaset za izpis deklaracije.
lp, m
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Identi
»
Urejanje izpisa deklaracij
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,474 seconds.