Stopnja: Guest
Pridružen(a): 19/06/2012(UTC) Objave: 511
|
Pozdravljeni! </P> Zanima me, kako se izklopijo nadležna okna ob vstopu v program, ki ti ponujajo nadgradnje. </P> Lp Tomaž
|
|
|
|
|
|
|
Po vsej verjetnosti še niste vpisali kodo za registracijo licence. Pri demo licenci se prikazuje po potrjevanju uporabnika okno katero vas opozarja, da je verzija programa najbrž že stara in, da je na strežniku po vsej verjetnosti novejša verzija. Po vpisu te kode za licenco se to sporočilo ne izpisuje več.<P CLASS="ASPForums"></P> LP Saso
|
|
|
|
|
|
|
Po vsej verjetnosti še niste vpisali kodo za registracijo licence. Pri demo licenci se prikazuje po potrjevanju uporabnika okno katero vas opozarja, da je verzija programa najbrž že stara in, da je na strežniku po vsej verjetnosti novejša verzija. Po vpisu te kode za licenco se to sporočilo ne izpisuje več.<P CLASS="ASPForums"></P> LP Saso
|
|
|
|
|
|
|
Bild je zadnji, saj ste mi ga takega poslali. Se pravi, da se to smatra, kot in namesto tistega okna, ki te stalno opozarja, da gre za demo verzijo. Hmmm, tak način in odnos predvsem pa (ne)zaupanje do strank, mi niso všeč. Ste želeli s tem povedat, ne zaupamo vam? Res ne vidim smisla glede tistega okna, ampak vi ga že. Kakor koli že,...uživajte.
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.