Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»
Subjekti
»
Oblikovanje dokumentov - Vstavljanje poljubnega polja
Stopnja: Guest
Pridružen(a): 19/06/2012(UTC) Objave: 511
|
Zanima me, kako najlažje vnesti neko izbrano polje pri oblikovanju dokumenta. Na primer: želim da se mi izpiše tekst, ki je vpisan zraven Načina dostave. Torej želim, da se mi izpiše način dostave, ampak ne zaporedna številka postavke, ampak tekst, ki ji pripada. Kako naj v ogromni bazi polj na najlažji način najdem polje, ki bo potem izpisovalo ta tekst. V priloženi pomoči je premalo napisano o oblikovanju dokumentov (pa še ta del je v angleščini).
|
|
|
|
|
|
|
JA, zavedamo se te težave, vendar nimamo pametne rešitve. Stvar je še toliko kompleksnejša, ker v recordsetu izpisa ni vseh polij. Mi običajno to rešujemo tako, da napišemo SQL-I postopek.<P CLASS="ASPForums"></P> Mi lahko sporočite, v katerem poglavju so angleški teksti, da jih popravimo?
|
|
|
|
|
|
|
Torej, angleška navodila sem do zdaj opazil v poglavju Nastavitve/program/Oblike dokumetov/Oblikovanje izpisov. V tem, zadnjem poglavju.
|
|
|
|
|
|
|
Pa še nekaj bi rad dodal glede oblikovanja dokumetov. Mislim, da nikjer ni funkcija "UNDO" oz. RAZVELJAVI. Ta funkcija bi bila zelo koristna, kako to, da je ni?!
|
|
|
|
|
|
|
Pa še nekaj bi rad dodal glede oblikovanja dokumetov. Mislim, da nikjer ni funkcije "UNDO" oz. RAZVELJAVI. Ta funkcija bi bila zelo koristna, kako to, da je ni?!
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Nastavitve
»