Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»
POVREMENO U POS RAČUNIMA GUBI ISPIS ZKI I JIR-a
Stopnja: Member
Pridružen(a): 08/05/2013(UTC) Objave: 15
|
Nakon posljednje nadogradnje, program ponekad ne ispiše ZKI i JIR na POS računu iako račun uredno fiskalizira?? Nakon što kliknem na ikonisu ispisi pa odabereb A06 matrični pisač ispiše??
|
|
|
|
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 05/09/2012(UTC) Objave: 1
|
I mi smo primjetili, i to u principu nakon naknadne fiskalizacije. lp
|
|
|
|
Pridružen(a): 15/10/2014(UTC) Objave: 7
|
imali smo 2 slučaja: na ANSI verziji proradilo je za matrični dok na termalnom ispisu je bilo potrebno promjeniti rich text polje u tekstualno (bio je korisnički ispis) Uredil uporabnik 11 November 2015 10:21:43(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
Što znači ANSI? Nama je u ALTF2 ( POS PISAČ) podešeno M-POS matrični i do ove zadnje nadogradnje uredno je pisalo, sad svako malo ne ispiše ZKI i JIR, a to je ozbiljan prekršaj, mislim kazna minimalno 5000 kn.
Ne znam ni gdje se nalazi ovo Rich text polje?
|
|
|
|
Pridružen(a): 14/10/2014(UTC) Objave: 5
|
To je DataLab promijenio vrstu polja, po običaju na svoju ruku kao da on jedini koristi pantheon. Treba obrisati polja i staviti polja druge vrste, potrebno je imati osnovno znanje snalaženja u FastReportu, predlažem da se javite svom partneru. Lp
|
|
|
|
|
Hvala, imam osnovno znanje, je li možete još malo pomoći, vidio sam gdje su ta polja npr.[dlPrometPos."acZIK"] e sad u object inspectoru pišu sva svojstva, što bi se trebalo promjeniti?
|
|
|
|
Pridružen(a): 16/09/2014(UTC) Objave: 7
|
Trebate obrisati to polje koje je 'Text objekt' i staviti novo polje tipa 'RichText Objekt' s vezom unutra na isti podatak. Obja polja se nalaze desno na paleti jedan iznad drugog. Lp
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 07/11/2009(UTC) Objave: 15
|
Molim za pomoć, nakon nadogradnje na Panteon 10.0.20 na matričnom epson pisaču mi nestao JIR i ZKI , Bože pa dokle će se ponavljati isti problemi na Pantheonu, nakon 10 godina upotrebe sam iscrpljen s ponavljanjem problema u radu.
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»