Rank: Newbie
|
Pri nadgradnji na novo verzijo 10.0.0.1 (stara verzija 5.5.69.60) mi po prijavi v program napiše da je build baze podatkov 10.0.0.1, verzija programa pa je še stara 5.5. Kako nadgradim program, ker me ne spusti naprej?
|
|
|
|
|
|
Rank: Member
|
Zagnati moraš nov program (rumena ikona in ne siva) Pantheon.exe
Program najdeš v datalabovem direktoriju npr. C:\Program Files (x86)\DataLab
|
|
|
|
|
|
|
Saj bi jo zagnal, ampak te ikone ni.
|
|
|
|
|
|
|
Program lahko preneseš tudi direktno iz datalabovega strežnika 1) ftp://ftp.datalab.si/upgrade/si/release/2) izbereš naslednji file: dlPantheon_SQL_SI_SI_1000000.7z 31.3 MB 23. 12. 15 05.01.00 3) preneseš, razpakiraj in skopiraš v Datalab. Ta exe deluje sem sam testiral
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Zdravo.
Tudi nam prijava v PA z verzijo 10.0.0.1 deluje.
LP, Janja |
|
|
|
|
|
|
|
Gobiro, hvala za pomoč!!! Mi je uspelo aktivirati program in lahko delam. :-) :-)
Lepe praznike
|
|
|
|
|
|
|
pozdravljeni,
meni pa ne gre z verzijo 10.0, delam to prvič,potegnila sem dol program kot je napisal GOBIRO, vendar mi javi bulid podatkov je 5.5.69.60 bulid programa pa 10.0.0.0. Nadgradite bazo podatkov. Kaj nardit?
|
|
|
|
|
|
|
Verjetno zaganjate program iz obstoječih bližnjic (siva ikona). Program, ki ste ga prenesli iz ftpja skopirajte v: npr. C:\Program Files (x86)\DataLab in iz tega direktorija zaženite program (rumena ikona) in kreirajte novo bljižnico na namizju ...
|
|
|
|
|
|
|
to sem naredila in zaženem rumeno ikono, vendar kljub temu,mi napiše zgoraj omenjeno. File Attachment(s):  verzija 10...docx (335kb) downloaded 17 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
|
Originally Posted by: reya  to sem naredila in zaženem rumeno ikono, vendar kljub temu,mi napiše zgoraj omenjeno.
Tudi meni javi tako napako. Imam LX (hosting) verzijo programa, kjer ročna nadgradnja baze preko administratorske konzole ni opcija. Naj bi ti jo avtomatsko posodobili oni, vendar se pri meni to še ni zgodilo. Baza je še vedno 5.5.69.60. lp Edited by user 04 January 2016 11:46:26(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
|
|
Prvo morate naredit nadgradnjo s starim programom. Če se hočete prijavit, po uspešni nadgradnji, s starim programom vam napiše: da je build baze podatkov 10.0.0.1, verzija programa pa je še stara 5.5.. V tem primeru se prijavite z novim programom in bi moralo delovat.
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
|
Zdravo, mene pa zanima nekaj drugega - v eni drugi temi sem zasledil, da uporabniku po nadgradnji en kup stvari ni delalo oz.jih je moral konfigurirat.In da celoten PA deluje počasneje (kar je v nasprotju z objavami, kako so pohitrili zadevo). Torej - če zaženem nadgradnjo in če upoštevam zgoraj napisano, da je treba štartat z novo verzijo programa, koliko težav lahko pričakujem ? Ali vam je tistim, ki ste že nadgrajevali, vse delalo "iz prve" in je vse ostalo kot ste imeli v verziji 5.5 ? Imam 69.60 verzijo, davčna blagajna mi dela, vse ostalo seveda tudi, in ne bi zdaj sesuval vsega, ker mi ni nujno ... Hvala, G
|
|
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Originally Posted by: gregab  Zdravo, mene pa zanima nekaj drugega - v eni drugi temi sem zasledil, da uporabniku po nadgradnji en kup stvari ni delalo oz.jih je moral konfigurirat.In da celoten PA deluje počasneje (kar je v nasprotju z objavami, kako so pohitrili zadevo). Torej - če zaženem nadgradnjo in če upoštevam zgoraj napisano, da je treba štartat z novo verzijo programa, koliko težav lahko pričakujem ? Ali vam je tistim, ki ste že nadgrajevali, vse delalo "iz prve" in je vse ostalo kot ste imeli v verziji 5.5 ? Imam 69.60 verzijo, davčna blagajna mi dela, vse ostalo seveda tudi, in ne bi zdaj sesuval vsega, ker mi ni nujno ... Hvala, G Meni na PA SE X licenci deluje vse OK kar mi je že prej na 69.60, v hitrosti delovanja tudi nisem opazil neke razlike. Edini problem vidim pri nadgradnji ki ni avtomatska (do Pantheon.exe je potrebno ročno naredit bližnjico) in po zagonu novega PA X na prijavnem oknu z gumbom osveži osvežit seznam podjetij oz. baz. Pa pri nadgradnji obvezno kljukica pri Unicode. Glede izgleda PA X pa ne bom izgubljal besed.. proti starim verzijam zelo utrujajoče za oči.
|
|
|
|
|
|
|
Pozdravljeni...Tudi pri nas imam enako težavo - Imamo LX (hosting) verzijo programa, kjer ročna nadgradnja baze preko administratorske konzole ni opcija. Naj bi ti jo avtomatsko posodobili a je baza še vedno 5.5.69 Poskusili smo z navodili, ki ste jih opisali zgoraj in nadgradnja baze podatkov še vedno ni izvedena....Ima kdo še kakšno idejo?? Hvala že v naprej!!!
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
Joined: 24/04/2009(UTC) Posts: 579  Was thanked: 9 time(s) in 9 post(s)
|
Originally Posted by: gregab  Zdravo,
Imam 69.60 verzijo, davčna blagajna mi dela, vse ostalo seveda tudi, in ne bi zdaj sesuval vsega, ker mi ni nujno ... Hvala, G Par mesecev še počakajte :) razen če bo kakšna zakonska sprememba in bo nujno nadgraditi. |
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,576 seconds.