Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Program
»
Problem unosa decimalnih cifara na windows-u 10
Rank: Newbie
|
Zamolio bih sve forumaše za malu pomoć, ukoliko su se sretali ovim problemom. Pojavio mi se problem na windowsu 10 i pantheonu, to jest kada pokušavam da unesem neki iznos sa decimalnim razdvajanjem u bilo kom dokumentu, jednostavno mi ne dozvoljava (primer: 324, dinara), znači posle zareza ne dozvoljava dalje da se unesu brojevi. Napomijnem da sam pokušao sve varijante podešavanja u Regional & Language opcijama, i ništa se nije promenilo. Ako neko ima bilo kakvu ideju ili pomoć bio bih mu veoma zahvalan.
|
|
|
|
|
Probajte u Regional Language opcijama prebaciti Currency ( Valutu) u RSD.
|
|
|
|
|
Ja sam imao skoro na nekom racunaru takav slucaj. Mislim da je bilo posle nekog Windows update-a. Resio sam tako sto sam u regional settings racunara pa pod additional settings postavio polja No. of digits after decimal na 2 i u Numbers i u Currency tab-u. Iz nekog razloga je bilo postavljeno na 0! Od slicnih simptoma takodje mi promeni format datuma sa dd.mm.yy na dd.mm.yyyy pa neki aresi prijavljuju gresku. Kad se sve vrati kako treba vise ne pravi problem.
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SR
»
Podešavanja
»
Program
»
Problem unosa decimalnih cifara na windows-u 10
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.426 seconds.