Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
nastavitve na nešteto koncih
Rank: Advanced Member
You have been a member since:: 04/08/2012(UTC) Posts: 59
|
Ne oglašam se prav veliko, tokrat pa mi je dvignilo pokrov. Uporabnik panteona sem od pamtiveka, pa še se najdejo idiotizmi v njem, ki mi požrejo čas zivce in voljo do uporabe programa. če hočeš na plačilnih listah imeti naslov delavca, ni dovolj, da okljukaš to tahtevo v administatorski konzoli, ampak moraš še vsakemu delavcu posebej potrditi naslov v polju, ki ga najdeš čez ene tri dni iskanja. Pri 150 zaposlenih je to početje idiotizem in prav tako se trenutno počutim, oziroma za idiota me imajo programerji na Datalabu. Hvala.
|
|
|
|
You have been a member since:: 04/11/2011(UTC) Posts: 34
|
vas popolnoma razumem kako se počutite, sama sem 10 let uporabljala pantheon in se mučila z nastavitvami , na koncu mi je tudi "dvignilo pokrov" in sedaj sem v fazi menjave programa.. ker res se počutiš kod da se kdo dela norca.- kot da imamo čas samo nastavitve popravljat, če pa slučajno ne najdeš ti pa drago zaračunajo..
|
|
|
|
Rank: Newbie
You have been a member since:: 13/03/2014(UTC) Posts: 5
|
Razumem in se strinjam. Samo Datalabu se to ne da dopovedati oziroma nočejo ne prav poslušati in še manj razumeti in upoštevati. Tudi mi bomo menjali program, najkasneje z novim letom. Vse kar so uspeli narediti, je da so ponudili "ugoden paket vzdrževanja". In to za take stvari, ki bi morale biti že vključene v ceno podraženega gostovanja.
|
|
|
|
Rank: Newbie
You have been a member since:: 18/07/2012(UTC) Posts: 2
|
Se popolnoma strinjam! Plače v Panteonu so izjemni zahtevne. Programerji se ne zavedajo, da pri obračunih niso samo ure, ki jih vneseš v sistem, pol pa ti obračuna plače. Težava nastane, ko imaš 50 podjetij in vsak lastnik oz. direktor ima svoje zahteve. Da ne govorim o detaširanih delavcih in obračunih za delo v EU po oznako zaposlenih 002 in delavcih, kjer uporabljamo sistem KIDO in davki, ki smo jih plačali v EU... nikakor ne spravimo vse na plačilno listo, ker baje da se to ne da. (In še nekaj, pred nedavnim se je podjetje, kjer sem obračunavala plače za te delavce, odločilo za nov program obračunavanja plač, tako da..... Mojca
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Posts: 35
|
Pozdravljeni, @geaplanum: Strinjam se z vami glede nastavitev polnjenja naslova delavcev na izpisih kjer bomo dopolnili z opombo št. 48638. V navodilih je sicer navedeno na kaj vpliva preklopnik v AK (https://usersite.datalab.eu/Wiki/tabid/178/language/sl-SI/Default.aspx?htmlid=1751) kar je bilo delano z opombo št. 20511 iz leta 2008 in se bo v naslednjem buildu 1000210 še izboljšalo. V kolikor še potrebujete vam dodajam update, da vam bo na bazi v PM kjer še ni potrjen preklopnik Izpis le-tega obkljukalo za Stalno bivališče: Update thr_prsnResid Set acTempResid = 'T' from thr_prsnResid cross apply(Select Q1.anID, ROW_NUMBER() OVER(PARTITION BY Q1.acWorker Order by case when Q1.acActive ='T' then 1 else 0 end desc, Q1.anType, Q1.anQId desc) as anRowId from thr_prsnResid Q1 Where Q1.acWorker = thr_prsnResid.acWorker) QR Where QR.anRowId = 1 and not exists(Select * from thr_prsnResid Q Where Q.acWorker = thr_prsnResid.acWorker and Q.acTempResid = 'T') and QR.anId = thr_prsnResid.anID @kermel.mojca: na mail matejac@datalab.si ali preko prijave na HelpDesk mi prosim javite s detaljnim primerom kaj vam ne deluje oz. se ne da narediti, da skupaj pogledamo. Hvala in lep pozdrav, Mateja
|
|
|
|
You have been a member since:: 04/08/2012(UTC) Posts: 59
|
@AMTEJAC:
Pozdravljam vaš odziv, vendar mi dosti ne pomaga. Nisem programer in nimam pojma, kaj naj s tem kar ste napisali naredim.Tudi ne uporabljam PantheonaX, ker ga ne upam. Konec leta sem dobila stranko, ki ima 150 zaposlenih, za sodelovanje sem pogojevala Pantheon, ki so ga tudi sprejeli - a mislite da jim upam - po vsem tem, kar imam informacij o težavah- nainštalirati še desetko, polno napak? Prepričala sem jih, da je Pantheon dober program, pa me s plačami in njihovimi nastavitvami postavljate na laž, saj ga niti pod razno sami še ne znajo uporabljati, če ga jaz, ki uporabljam Pantheon cca 15-20 let ne znam. Tako mi naslednji build 100210 prav nič ne koristi, ker ga še lep čas ne bom uporabljala in tudi moje stranke ne. Personalne mape sem popravila na roke. Toliko od 21.stoletja.
|
|
|
|
Rank: Member
You have been a member since:: 20/11/2013(UTC) Posts: 16
|
Zdravo.
Update stavek skopirajte v SQL urejevalnik, ki ga najdete pod Nastavitve - Program - SQL urejevalnik. V orodni vrstici imate gumb z zeleno puščico, ki pomeni Execute/Zaženi. Bliznjica za to je F5.
LP, Janja
|
|
|
|
You have been a member since:: 03/10/2013(UTC) Posts: 95
|
Pozdravljeni, @geaplanum: ste mogoče poskušali z uvozi iz WEB servisov kateri so že nekaj let v PA, med drugim tudi v 5.5. Kaj točno vam dela težave pri nastavitvah oz. vaši stranki? So to Vrste zaslužkov, Vrste dokumentov ali kaj tretjega? @kermel.mojca: prosim za odgovor oz. v kolikor ste mogoče že naredili prijavo na HelpDesk št. prijave. Odgovore mi prosim pošljite na mail matejac@datalab.siHvala in lep pozdrav,
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
nastavitve na nešteto koncih
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,558 seconds.