Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Program
»
Ispis računa dobavljača i Vezani dokument
Rank: Member
You have been a member since:: 11/01/2015(UTC) Posts: 13  Location: Sarajevo
|
Postovani, Molim vas da mi objasnite kako podesiti da se na konto kartici ispisuje ne interni broj, nego broj računa dobavljača, te kako da kao vezani dokument unosim račun dobavljača, a ne interni broj. LP
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 30/04/2015(UTC) Posts: 19
|
Poštovani, Morate napraviti izmjenu oblika ispisa konto kartica i u stupcu "Dokument" umjesto "acDoc" staviti "acForeignDoc" te sačuvati kao novi oblik ispisa i onda nećete imati potrebe da unosite u "Vezani dokument". Ovo će raditi pod usluvom da unosite dobavljačev broj u polje "Tuđi dokument" kod ručnog knjiženja primljenih računa, ili ako ih knjižite automatskim putem pa da prilikom kreiranja dokumenta isti unosite u polje "Račun dobavljača". Edited by user 28 June 2016 07:36:37(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 11/01/2015(UTC) Posts: 13  Location: Sarajevo
|
Mislim da nije bilo potrebe za kompliciranjem i nasao sam rjesenje koje sam kod jednog preduzeca i uradio, ali se nisam sjetio kako i gdje. Naime, u Šifrantu vrste dokumenata kod Prijema i Izdavanja za Račune troskova i Idate fakture pa na tabu Novac u dijelu Knjiženje kod opcije Popunj. vez. dok. oznaci se opcija Vezani dokument, umjesto Interni broj. Oznaceno kao na slici na linku ispod. Šifrant - vezani dokumentHandles attachments  sifrant-vezani-dok.png (37kb) downloaded 17 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Program
»
Ispis računa dobavljača i Vezani dokument
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,434 seconds.