Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
neplačana odsotnost v individualnem REK obrazcu
Stepen: PA User
Pridružen(a): 19/05/2010(UTC) Komentari: 53
|
Pozdravljeni. Pri neplačani odsotnosti prispevek PIZ delavca plača delodajalec, kar bi moralo biti prikazano na individualnem REK 1 obrazcu v rubriki A081 in ne v rubriki A071. Program pravilno izračuna, pravilno poknjiži in izdela virmane, pravilno izpiše plačilno listo, narobe pa izpolni REK1 in individualni REK1 obrazec in prav tako narobe izdela datoteko za FURS (iste napaka).Pri neplačani odsotnosti tudi ne upošteva posebnosti zaposlitve za določen čas. Pogledala sem formule v izpisu Pantheona, ki ga imam jaz so po mojem laičnem mnenju napačne. Zadnja verzija formul za obrazce FURS se dobi na straneh FURSUa,REK-1anal.1001,10091 (3). Predvidevam, da bi v okviru obveznosti, ki izhajajo iz pogodbe s strankami Datalab moral izpise uskladit s trenutno zakonodajo. Morda kdo ve, kako do njih pridem. Jaz sicer smatram, da bi se to moralo uredit ob nadgradnji, pa so morda na to pozabili. Zadevo sem sicer rešila peš, ker imam k sreči samo enega delavca. Bi si pa rada zadevo uredila. Že v naprej hvala za pomoč
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»