Rank: Advanced Member
|
Ni za verjet. Nadgradnja e-računi fizične osebe in seveda pošiljam e-račun Zdravstvenemu domu ki ni davčni zavezanec in seveda e-račun ne morem poslati. Nimam besed. Prosim uredite pošiljanje e-računov kot je bilo do včeraj !!!!!!!!
|
|
|
|
|
Welcome to the club... Meni se tudi živčki vozljajo... :)
|
|
|
|
Rank: Member
|
Spoštovani uporabniki,
od PANTHEON verzije 10.0.03.10 je možno pošiljati eRačune tudi fizičnim osebam.
V kolikor v šifrantu nista izpolnjena podatka predpona in davčna številka ter ima kupec pri način prodaje označeno končni kupec, se bo kreirala ovojnica za končnega kupca, ki v xml namesto davčne številke zapiše podatek BANKE_FO.
Žal se nam je v nadgradnjo prikradel "programerski škrat", ki ne preveri ali je davčna številka zapisana - to pomeni, da vam kreira napačno ovojnico. Da se vam bo ovojnica pravilno kreirala, vam svetujemo, da vpišete SI predpono.
Takoj, ko bo pripravljen hitri popravek, vas bomo o tem obvestili.
Hvala za razumevanje!
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
Pozdravljeni, tudi meni od namestitve te verzije ne pošilja vseh e računov. Pa je davčni zavezanec z SI v ovojnici napiše:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> - <package pkg_type="einvoice" xmlns="hal:icl:01" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"> <timestamp>2016-10-11T23:31:33</timestamp> - <envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:noNamespaceSchemaLocation="icl_eb_envelope_einvoice.xsd">
Kaj naj storim lp Peter
|
|
|
|
|
Edini način da sem poslala e račun je bil da sem davčnega nezavezanca spremenila v davčnega zavezanca s predpono SI, kar je narobe in čakam da mi račun morda zavrnejo ker ne želijo računov s davčno številko s predpono SI . A naj čakam da se pošiljanje e-računov popravi?? Rok plačila za javno upravo je 30 dni od datuma prejetja računa če se seveda držijo plačilnih rokov, kar ne drži. In zdaj naj čakam še ne vem koliko dni da se vzpostavi pošiljanje e-računov , kar posledično pomeni da bomo za plačila računov čakali 35,40,45 dni?????
|
|
|
|
Rank: Member
|
Pozdravljeni Ste mogoče razmišljali o kakšnem drugem načinu elektronskega pošiljanja dokumentov? Mi imamo za vas rešitev in sicer dokumentni sistem EBA. Več o produktu si lahko preberete na povezavi http://www.softeh.si/sto...antheon-professional/dms z veseljem pa vam zadevo predstavimo na vašem podjetju. Lep pozdrav Andreja |
Softeh d.o.o. www.softeh.com T: +386 (0)2 421 56 70 | F: +386 (0)2 421 56 71 |
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.147 seconds.