Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Napaka pri izpisih
Rank: Guest
You have been a member since:: 19/06/2012(UTC) Objave: 511
|
a) Pri izpisih (delovnih nalogih, dobavnicah,...) se pogosto pojavi napaka, ko kliknem na zapri pri izpisu.<br>Pošiljam tudi sliko in datalaberror.mb in db.<br><br>b)Pri izpisih se pojavlja tudi druga napaka. <br>Valkarton ima v šifrantu Materialnih sredstvih vnešene slike. Te slike sem nastavil, da se sprintajo na delovni nalog. Na prvem izpisu je slika na delovnem nalogu, na drugem izpisu pa je ni več.<br><h3>Željen način ali pravilno delo</h3><br>Prosim za odgovor.<br>
|
|
|
|
Rank: Guest
You have been a member since:: 19/06/2012(UTC) Objave: 511
|
Ad a.)<br>Na eventu zapiranja izpisov so bile v zadnjem buildu narejene znatne spremembe, zato predlagam, da vse skupaj nadgradite. Če se bodo napake pri zapiranju izpisov ponavljale, pa vas prosim, če mi pošljete tako bazo podatkov na kateri se napaka pojavlja, saj zadeva pri meni deluje v redu in napake ne morem sam generirati, torej jo tudi odpravim zelo težko.<br><br>Ad b.)<br>Morda bi poskusili malo spremeniti obliko izpisa torej za sliko pustiti malo več prostora, jo premakniti drugam, itd. Če vam izpisa ne bo uspelo urediti pa ga izvozite in pošljite na DataLab, pa bomo še tukaj poskusili.
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Napaka pri izpisih
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,440 seconds.