Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
REVERZI - kdaj uporabna rešitev?
Stepen: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 151
|
<p>Kot Panteon tudi ta forum ne deluje po logiki forumov. ...</p> |
|
|
|
|
|
|
|
<p><p>Kot Panteon tudi ta forum ne deluje po logiki forumov ... ampak to pustimo za drugič, sem se nekako znašel tudi v tej burleski...</p> <p>Zanima me, kdaj, če sploh, bo narejen modul za reverze, ki bi bil uporaben in namenjen uporabnikom Pantheona in ne kot zdaj, programerjem za izgovor, da modul obstaja. </p> <p>Trenutni modul je navadna izdaja, ki sicer finančno ne razknjiži blaga kot redna izdaja, ga pa "skrije" izpred oči uporabnikov. To pomeni, da uporabnik ne more upravljati z blagom, ki je na reverzu, kar pomeni, da mu je onemogočeno delo za katero ga delodajalec plačuje (jap, poslovna škoda..). </p> <p> Če želimo reverze uporabljati je potrebno naredili Vrsto dokumenta, ki bi združevala lastnosti sedanje Prenosnice in Reverzov. Reverz je namreč lahko le prenos blaga na neko skladišče, saj je blago na reverzu še vedno last reverzodajalca! Uporabnik si naj kreira skladišče reverzov, kamor naj ta vrsta dokumenta prenaša blago. Prejemnik reverza nej se vpiše v polje prejemnnik, sam prenos blaga med skladišči pa naj se reši s polji "izdajno skladišče" in "prevzemno skladišče", ki jih lahko vsakokrat spremenimo.</p> <p>Kdaj bo to torej narejeno?</p> <p>lp</p> <p>Elvis Požek</p> <p>Eventus sistemi</p> <p>01/600 35 08</p> |
|
|
|
|
|
|
Stepen: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 126
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
|
V bistvu že nekaj časa razmišljamo o tem, da bi lahko en dokument avtomatsko tvoril drugega. Npr. izdaja iz skladišča prenos na to skladišče. Bomo skupaj s razvijalci modula razmislili o takih navezavah. Kdaj: do 1.7. stabiliziramo obstoječo funkcionalnost, delamo performančne popravke - skratka poliramo. Po tem datumu začnemo z dodajanjem novih funkcionalnosti.
|
|
|
|
|
|
|
Zdravo,
sem že skoraj pozabil na to temo ampak, saj nisem nič zamudil, kljub skoraj dvem (2!) letom od mojega prvega posta na temo reverzov in letu in treh mesecev od vaših obljub... Vi pa še kar pošiljate račune :) |
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 09/01/2010(UTC) Komentari: 271
|
upejmo, da ne bo potrebno poslati še enega "reminderja" čez eno leto...
|
|
|
|
|
|
|
Boris, če bomo čez leto še vedno pošiljali le reminder je nekaj na robe z vsemi nami, uporabniki polizdelka Pantheon... |
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»