Usersite
»
UserSite SI
»
Naročila
»
Naročila kupcev
»
Avtomatsko kreiranje naročila dobavitelju in naročila kupca
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 53
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
<p>POzabil sem dopisati težavo:</p> <p>Naredimo ponudbo stranki in dodamo pod opombe recimo barve, velikostne številke, itd, ki služijo tudi nadaljnemu naročanju dobavitelju. Ko naredimo avtomatsko kreiranje naročil ne prenese dodanih opomb (tudi če ročno naredimo naročilo dobavitlju) Vendar ko naredimo fakturo kupcu pa z postopkom dodajanja prenese vse opombe.</p>
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 12/08/2011(UTC) Objave: 173  Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 4 krat v 4 objavah
|
tole vprašanje še vedno ostaja neodgovorjeno kako bi lahko to naredil, ker sedaj mi jemlje veliko časa z pretipkavanjem pozicij iz predračuna stranki na naročilo dobavitelju, da o napakah ne govorim.
Martin
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 07/06/2011(UTC) Objave: 28
|
Pozdravljeni!
Z buildom 555800 (11.9.) izide remark 28663, ki bo dodal checkbox za prenos opomb in internih opomb z dokumenta s funkcijo "dodaj".
Za prenos opomb pri avtomatskem kreiranju naročil pa sem podal predlog za izboljšavo v razvoj in čakam na odgovor...
Lp, Miha
|
|
|
|
|
|
|
Sej veliko bi pomagalo tudi, če bi lahko na 010 (predračun/ponudba) z pomočjo gumba KREIRAJ lahko ustvaril dokument na 020 (naročilo dobavitelju). Sedaj se lahko ustvari samo dokumente nad 100 navzgor
Martin
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 25/01/2011(UTC) Objave: 60
Zahvale: 4 krat
|
tudi meni bi to prišlo prav :)
LP istok
|
|
|
|
|
|
|
Glede prenosa opomb sem prejel remark 35699, ki je trenutno planiran za build 555600, ki izide 5.3.2013.
Da bi dodali še dokument 020 v dropbox za funkcijo kreiraj pa sem ravno tako podal predlog in še čakam na odgovor iz razvoja.
Lp, Miha
|
|
|
|
|
|
|
Samo to je pa hitro. Sam sicer ne vem kako vi funkcionirate, ampak tok dogodkov gre ponavadi NAROČILO/PONUDBA = potrditev ponudbe = naročilo blaga dobavitelju = delovni nalog = račun.
Vi po nekaj letih niste uspeli narediti tega kroga zaprtega preko gumbov dodajanja ali prenosov. In sedaj dobim odgovor da bo to izšlo leta 5.3.2013!
No ja bolje kot nikoli, samo bojim se da bo spet narejeno na pol (kot je bilo narejeno z Kartico ugodnosti).
Mogoče bi bilo dobro da se kdaj kdo oglasi na telefon in povpraša uporabike, ne pa da me kličejo stalno glede nekih anket o zadovoljstvu. Normalno da bom težil, da nisem zadovoljen z rešitvami, če so pa ponavadi daleč od tistega kar potrebujemo
Martin
|
|
|
|
|
|
|
Razvoj je odobril še izboljšavo glede direktnega kreiranja naročila dobaviteljem na formi naročil kupcev (gumb Kreiraj bo vseboval še možnost izbire 020). Številka remarka je 35838, a žal je trenutno deadline spet zelo oddaljen. Lahko skušam spraviti zadevo v kak zgodnejši patch, vendar ne morem nič obljubiti, saj je vse odvisno od zasedenosti razvoja. Lp, Miha Uredil uporabnik 26 September 2012 15:07:40(UTC)
| Razlog: Ni naveden
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Naročila