Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 27/07/2016(UTC) Objave: 1
|
Pozdravljeni,
mi lahko kdo pove, ali in na kakšen način je možno izvoziti - z vsemi pripadajočimi podatki - subjekte (naslov, davčna ...) in idente (ean, nabavna cena, prodajna, maloprodajna cena) v excelovo tabelo? Hvala, Matjaž
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 05/05/2017(UTC) Objave: 26
|
V PA pojdite normalno na formo izpisa in pripravite filtre. Nato pa na na obliki izpisa - npr. za šifrant subjektov na izpisu 035-Vsi podatki kliknete desni klik miške in izberete Pošlji v Sql urejevalnik. S tem se vam odpre forma za urejanje Sql poizvedb (se prenese tudi poizvedba) in kliknete zeleni gumb puščica. Spodaj v tabeli se vam prikažejo podatki, te pa lahko izvozite v excel (desni klik miške in izvoz v Excel). Lp.
|
|
|
|
Pridružen(a): 31/07/2017(UTC) Objave: 1
|
Prosim za še malce podrobnejšo pomoč. Sledil sem vašim navodilom. Šel sem v Nastavitve, nato v Programi, nato v Oblike izpisov in tam izbral šifro 035 (Vsi podatki). Pri desnem kliku pa se mi je ustavilo, saj mi ni ponudil opcije Pošlji v Sql urejevalnik. V katero polje natanko bi moral desno klikniti z miško, oz. ali bi moral iti že prej v kakšen drugi meni? Hvala za odgovor.
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 05/05/2017(UTC) Objave: 26
|
Greste normalno v formo izpisov, torej za šifrant subjetkov Nastavitve / Subjekti / Subjekti / nato na gumb tiskalnik, uredite lahko filtre, nato pa na vrsti izpisa desni klik miške. Slika v prilogi. Pripete datoteke:  Pošlji v sql .docx (3 796kb) prenešeno 60-krat.Za ogled priponke se prosimo prijavite!
|
|
|
|
Pridružen(a): 27/05/2020(UTC) Objave: 1
|
Pozdravljeni,
kako se bi dali narediti izvoz vseh subjektov, da se preveri kateri nima elektronskega naslova za pošiljanje opominov. Kako se imenuje to polje.
SELECT S.*, S.acCity AS PostaKraj, B.acBnkAcctNo1, B.acBnkAcctNo2, B.acBnkAcctNo3, B.acBank as RacunBanka, S.anQId as anQIdGDPRLogS FROM vHE_SetSubj S LEFT JOIN tHE_SetSubjBank B ON B.acSubject = S.acSubject and B.acType = 'D' and B.anNo = (select MIN(B.anNo) as anNo FROM tHE_SetSubjBank B WHERE B.acType = 'D' and acSubject = S.acSubject) WHERE (S.acSupplier = 'T') AND (S.acActive IN ('T')) ORDER BY S.acSubject
hvala
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 403
|
Zdravo,
dopolnjen sql spodaj. acRemindersMails. Elektronski naslovi za pošiljanje opominov so v tabeli tHE_SetSubjContactAddress. Lahko jih je več in so vezani na podjetje in kontaktne osebe.
SimonKlemen
SQL spodaj
SELECT S.*, S.acCity AS PostaKraj, B.acBnkAcctNo1, B.acBnkAcctNo2, B.acBnkAcctNo3, B.acBank AS RacunBanka, S.anQId AS anQIdGDPRLogS, acRemainderMails = STUFF((SELECT ',' + acPhone from tHE_SetSubjContactAddress where acSubject = S.acSubject and acType = 'R' for xml path('')), 1, 1, '') FROM vHE_SetSubj S LEFT JOIN tHE_SetSubjBank B ON B.acSubject = S.acSubject AND B.acType = 'D' AND B.anNo = ( SELECT MIN(B.anNo) AS anNo FROM tHE_SetSubjBank B WHERE B.acType = 'D' AND acSubject = S.acSubject ) WHERE (S.acSupplier = 'T') AND (S.acActive IN ('T')) ORDER BY S.acSubject
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.