Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
sales
#1 Objavljeno : 27 July 2017 08:36:13(UTC)
sales

Stopnja: Newbie

Pridružen(a): 27/07/2016(UTC)
Objave: 1

Pozdravljeni,

mi lahko kdo pove, ali in na kakšen način je možno izvoziti - z vsemi pripadajočimi podatki - subjekte (naslov, davčna ...) in idente (ean, nabavna cena, prodajna, maloprodajna cena) v excelovo tabelo?
Hvala,
Matjaž
Smartbit podpora
#2 Objavljeno : 27 July 2017 11:07:33(UTC)
Smartbit podpora

Stopnja: Member

Pridružen(a): 05/05/2017(UTC)
Objave: 26

V PA pojdite normalno na formo izpisa in pripravite filtre. Nato pa na na obliki izpisa - npr. za šifrant subjektov na izpisu 035-Vsi podatki kliknete desni klik miške in izberete Pošlji v Sql urejevalnik. S tem se vam odpre forma za urejanje Sql poizvedb (se prenese tudi poizvedba) in kliknete zeleni gumb puščica. Spodaj v tabeli se vam prikažejo podatki, te pa lahko izvozite v excel (desni klik miške in izvoz v Excel).
Lp.
sales
#3 Objavljeno : 31 July 2017 07:35:49(UTC)
sales

Pridružen(a): 31/07/2017(UTC)

Prosim za še malce podrobnejšo pomoč. Sledil sem vašim navodilom. Šel sem v Nastavitve, nato v Programi, nato v Oblike izpisov in tam izbral šifro 035 (Vsi podatki). Pri desnem kliku pa se mi je ustavilo, saj mi ni ponudil opcije Pošlji v Sql urejevalnik. V katero polje natanko bi moral desno klikniti z miško, oz. ali bi moral iti že prej v kakšen drugi meni? Hvala za odgovor.
Smartbit podpora
#4 Objavljeno : 31 July 2017 09:06:21(UTC)
Smartbit podpora

Stopnja: Member

Pridružen(a): 05/05/2017(UTC)
Objave: 26

Greste normalno v formo izpisov, torej za šifrant subjetkov Nastavitve / Subjekti / Subjekti / nato na gumb tiskalnik, uredite lahko filtre, nato pa na vrsti izpisa desni klik miške. Slika v prilogi.
Pripete datoteke:
Pošlji v sql .docx (3 796kb) prenešeno 60-krat.

Za ogled priponke se prosimo prijavite!
matej.ravnikar@sisplet.com
#5 Objavljeno : 27 May 2020 13:19:56(UTC)
matej.ravnikar@sisplet.com

Pridružen(a): 27/05/2020(UTC)

Pozdravljeni,

kako se bi dali narediti izvoz vseh subjektov, da se preveri kateri nima elektronskega naslova za pošiljanje opominov. Kako se imenuje to polje.

SELECT
S.*, S.acCity AS PostaKraj, B.acBnkAcctNo1, B.acBnkAcctNo2, B.acBnkAcctNo3, B.acBank as RacunBanka, S.anQId as anQIdGDPRLogS
FROM vHE_SetSubj S LEFT JOIN tHE_SetSubjBank B ON B.acSubject = S.acSubject and B.acType = 'D' and B.anNo = (select MIN(B.anNo) as anNo FROM tHE_SetSubjBank B WHERE B.acType = 'D' and acSubject = S.acSubject)
WHERE (S.acSupplier = 'T') AND (S.acActive IN ('T'))
ORDER BY S.acSubject

hvala
SIMONKLEMEN
#6 Objavljeno : 31 May 2020 09:00:30(UTC)
SIMONKLEMEN

Stopnja: Datalab

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Objave: 403

Zdravo,

dopolnjen sql spodaj. acRemindersMails. Elektronski naslovi za pošiljanje opominov so v tabeli tHE_SetSubjContactAddress. Lahko jih je več in so vezani na podjetje in kontaktne osebe.

SimonKlemen

SQL spodaj

SELECT S.*,
S.acCity AS PostaKraj,
B.acBnkAcctNo1,
B.acBnkAcctNo2,
B.acBnkAcctNo3,
B.acBank AS RacunBanka,
S.anQId AS anQIdGDPRLogS,
acRemainderMails = STUFF((SELECT ',' + acPhone from tHE_SetSubjContactAddress where acSubject = S.acSubject and acType = 'R' for xml path('')), 1, 1, '')
FROM vHE_SetSubj S
LEFT JOIN tHE_SetSubjBank B ON B.acSubject = S.acSubject
AND B.acType = 'D'
AND B.anNo = (
SELECT MIN(B.anNo) AS anNo
FROM tHE_SetSubjBank B
WHERE B.acType = 'D'
AND acSubject = S.acSubject
)
WHERE (S.acSupplier = 'T')
AND (S.acActive IN ('T'))
ORDER BY S.acSubject
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,477 sekunde.