Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 08/06/2012(UTC) Objave: 146
Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Fizičnim osebam pošiljamo blago po pošti s plačilom po povzetju. Pošta Slovenije zahteva, da je na položnici izpisana QR koda. Zato bi v ta namen želeli izpis računa na list A4 s položnico na dnu. Zanima me, če v programu že obstaja oblika takega izpisa?
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Member
Pridružen(a): 06/07/2015(UTC) Objave: 12
|
Pozdravljeni,
izpis UPN naloga z QR kodo je v programu omogočen od verzije 710 dalje. Predlagam nadgradnjo programa.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/12/2009(UTC) Objave: 28
|
včeraj sem odnesel na pošto vzorec qr izpisa in ni OK, ker je preveč zamaknjeno. Uporabil sem original obrazec 2O1 kako se zdej lotiti te zadeve in zakaj ne more datalab oblikovati že privzetega izpisa, da bi bil bolj učinkovit že v osnovi. Da mi zaradi 2 pozicij naredi print na 2 straneh.... lp martin Pripete datoteke:  datalab qr.JPG (138kb) prenešeno 17-krat. datalab qr2.jpg (1.847kb) prenešeno 16-krat.Za ogled priponke se prosimo prijavite!
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Advanced Member
Pridružen(a): 12/08/2011(UTC) Objave: 173  Zahvale: 1 krat Prejete zahvale: 4 krat v 4 objavah
|
če bo komu mogoče prišlo prav prilagam pravilno oblikovan QR izpis in seveda racionalno porabljen prostor za izpis računa na eni strani do 5 pozicij. Edino pri QR kodi za na UPN bo potrebno mogoče za kakšen mm popraviti pozicijo, ker vsak tiskalnik malenkost drugače štarta z tiskom lp martin Uredil uporabnik 16 November 2017 11:02:24(UTC)
| Razlog: Ni naveden Pripete datoteke:  a3u.zip (14kb) prenešeno 26-krat.Za ogled priponke se prosimo prijavite!
|
|
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.