Rank: Member
You have been a member since:: 26/03/2011(UTC) Objave: 10
|
Pozdravljeni,
opazila sem namen po izboljšavi #52783, ki vsebuje izdelavo izpisa CMR.
Rada bi opozorila, da bi bilo smiselno pri tem upoštevati še nekatere izboljšave:
1. Dodati možnost paletiranja kolijev.
Sedaj program predvideva, da lahko že na nivoju identa opredelimo njegovo neto in bruto težo (dodamo težo embalaže) ter tudi koliko identov se nahaja v posameznem koliju.
Naše podjetje se ukvarja z proizvodnjo gradbenih materialov, ki so izdelani za posamezen projekt. Zelo natančno vemo, koliko je težak posamezen ident neto, ne vemo pa, kako bo pakiran, saj do embaliranja na paleto pride šele v končni fazi.
Zato si želimo, da bi dodali možnost, da na zavihku transport dodamo težo embalaže (palet) ročno, ob izdaji dokumenta, ki se bo prištela k bruto teži in tako na koncu dokumenta najdemo rekapitulacijo skupne neto in bruto teže ter števila palet, ki so dejanski koliji, kot jih razume CMR.
Prav tako bi radi uporabljali možnost, da v okence št. paketa dodamo Št. palete in tako opredelimo, kje (na kateri paleti) se nahaja posamezen ident, kar bi se moralo tudi izkazati v izpisu.
Lp, Nastja
|
|
|
|
|
|
Rank: PA User
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 57
|
Pozdravljeni
Se strinjam z Nastjo3. Tudi mi bi potrebovali to možnost.
lp Mojca
|
|
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 2,186 seconds.