Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
ratko
#1 Objavljeno : 31 May 2018 03:36:00(UTC)
ratko

Stopnja: PA User

Pridružen(a): 16/12/2009(UTC)
Objave: 98

Ovu noc sam pokusao da predjem sa verzije 5 na poslednji build vaseg programa tj. X, mislio sam da sam dovoljno dugo cekao kako bi popeglali bar vece greske i probleme, ali izgleda da sam se prevario, kao i svih ovih 10 godina koliko koristim pantheon tako i sada, uvijek glupi propusti, a ja sam odmah nasao jedan koji bi nama pravio ogromne probleme, na dokumentima za prijem robe, kolona sifra, ne radi pretraga tipa %343 tj. ne izlistava mi sve artikle koji imaju bar kod koji zavrsava ciframa koje upisem poslije znaka %, a svu nasu robu mi unosimo tako! Isti problem je i kada pokusavam da pronadjem neki artikl u RT-u, a kada idem na sifrant artikala i podesim da trazi po sifri tada normalno funkcionise pretraga tipa %333! Pretraga tipa %333% normalno radi, ali to nije isto...

Interesantno je da za kolonu naziv, prilikom unosa robe, sasvim normalno funkcionise pretraga tipa "%neki naziv"...

Isti ovaj problem je bio i prije u nekom build-u za verziju 5 i ne mogu da vjerujem da ste ponovili istu gresku...

Neko objasnjenje?
ratko
#2 Objavljeno : 06 June 2018 01:34:50(UTC)
ratko

Stopnja: PA User

Pridružen(a): 16/12/2009(UTC)
Objave: 98

Da li ce neko iz datalaba da odgovori na ovaj moj post? Zasto se ovo desava?
Primjetio sam da se po svemu sudeci ovaj problem desava u svim verzijama novog pantheona X, a u verziji 5 sve normalno radi, da li je moguce da se ovaj propust provlaci kroz sve ove verzije-build-ove koje ste izbacili ili ja nesto trebam da podesim da bi vratio ovu za moju firmu veoma vaznu funkciju???

Ja se nadam da ce neko iz datalaba da mi odgovori...
melisasmajic
#3 Objavljeno : 27 June 2018 15:16:54(UTC)
melisasmajic

Stopnja: Advanced Member

Pridružen(a): 21/12/2011(UTC)
Objave: 82

Pozdrav Ratko,

niste naveli koju verziju Pantheona koristite?

Upravo testiram navedenu funkcionalnost na zadnjem buildu i pretraga po šifri tipa '%1' radi. Pogledajte postavke lookup-a 'ltms' u AK. Ukoliko se se snalazite, zamolit ću Vas da se obratite Vašem partneru za podršku.

Što se tiče Vaše konstatacije da u koloni 'Naziv' takva pretraga radi (lookup 'ltmsn'), naime radi se o 2 različita lookup-a koji imaju svoje postavke odvojeno.

Lijep pozdrav,
Melisa
Pripete datoteke:
Pretraga po šifri.PNG (30kb) prenešeno 14-krat.
postavke u AK.PNG (31kb) prenešeno 12-krat.

Za ogled priponke se prosimo prijavite!
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,734 sekunde.