Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Urejanje izpisa dokumentov
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 13/08/2018(UTC) Objave: 7
|
Pozdravljeni, zanima me, kje se vklopi urejanje izpisov pri izdanih fakturah. Pred časom smo imeli to možnost (ikona svinčnik), ki pa je zdaj ni nikjer več, samo gumb oblikuj izpis, ki vpliva na vse dokumente. Se pravi, da potrebujem možnost trenutnega urejanja izpisa dokumenta, če me razumete. Hvala in lep pozdrav, Jelka
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 11/11/2016(UTC) Objave: 9
|
Ta možnost je, če se prav spomnim, izginila pred leti ob uvedbi nove verzije urejevalnika. Tudi pri nas smo se takrat spraševali kako in kaj, nadomestek pa je bil pred našim nosom - 'Izvoz v Word'. V Wordu pa se nato lahko naredi kar se hoče. Uredil uporabnik 19 June 2020 09:01:22(UTC)
| Razlog: Tipkarske napake
|
|
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 579  Prejete zahvale: 9 krat v 9 objavah
|
Izvirnik napisal: BogdanL  Ta možnost je, če se prav spomnim, izginila pred leti ob uvedbi nove verzije urejevalnika. Tudi pri nas smo se takrat spraševali kako in kaj, nadomestek pa je bil pred našim nosom - 'Izvoz v Word'. V Wordu pa se nato lahko naredi kar se hoče. V AK je nastavitev na nivoju uporabnika |
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 13/04/2018(UTC) Objave: 2
|
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 13/08/2018(UTC) Objave: 7
|
Pozdravljeni,
najlepša hvala za pomoč. Sem uredila avtorizacije in zdaj imam spet možnost urejanja trenutnih izpisov dokumentov.
Lep pozdrav, Jelka
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago