Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Regres za bivšega zaposlenega
Rank: Advanced Member
|
Pozdravljeni,
v obračunu regresa nimam bivšega zaposlenega (delovno razmerje je končal v februarju), čeprav imam odkljukan obračun za regres pri njemu in je aktiven. Ali je potrebno še kje drugje kaj nastaviti, da bom tudi za njega lahko pripravila plačilno listo za regres?
Hvala in lp:)
|
|
|
|
Rank: Member
|
Glejte opis pod polje 'Izven podjetja' na spodnji povezavi: https://usersite.datalab...htmlid/1423/default.aspx lp.
|
|
|
|
|
Najlepša hvala za pomoč:)
Katja
|
|
|
|
|
Pozdravljeni,
sem tako naredila, pa je Polje Izven podjetja še vedno zamrznjeno.
Moram še kaj spremeniti?
Irena
|
|
|
|
|
Pozdravljeni,
sama sem najprej zbrisala pri vrstah obračunov do kdaj velja. Potem se mi je pojavilo polje izven podjetja in mi je uspelo, da ga je dodal na obračun.
Lp, Katja
|
|
|
|
|
Pri obračunu vračila sorazmernega dela regresa bodite pozorni še na pravo vrsto obračuna in poročanja vračila na FURS preko Rek obrazcev.
Predvsem je zaradi spremembe s 1.1.2020 ,da izplačilo regresa ni obremenjeno z dohodnino do višine povp. plače pomebno pravilno poročanje preko rek obrazcev,saj se iz tega naslova lahko pojavi napačen izračun dohodnine zavezanca. V primeru vračila je pravilen obračun regresain pravilnega poročanja pod vrsto dohodka 1090. Odteglaj pa uredite preko kreditov ali VZ obračuna plače za zaposlenega.
Če potrebujete pomoč pri nastavitvah se lahko vedno obrnete na podporo. Lep dan. Simona
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Kadri
»
Plače
»
Regres za bivšega zaposlenega
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,161 seconds.