Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»
Ispis šifre kupca na fakturi
Rank: Newbie
|
Pozdrav svima,
Potrebno mi je da na fakturi navedem i šifru kupca, ispod podataka o kupcu. Mislim baš na šifru subjekta pod kojom je unet u bazu subjekata, ne na matični broj.
Hvala!
|
|
|
|
|
|
|
Ovdje je sve objašnjeno: https://usersite.datalab...htmlid/1704/default.aspxdakle u AK / Preduzeće / Tekstovi na dokumentima u polju za redoslijed ispisa staviš Naziv na kraj (Naziv = šifra subjekta, naziv2 = puni naziv preduzeća, ...) lp
|
|
|
|
|
|
|
Ovdje je sve objašnjeno: https://usersite.datalab...htmlid/1704/default.aspxdakle u AK / Preduzeće / Tekstovi na dokumentima, u polju za redosled ispisa, staviš Naziv na kraj.. (Naziv = šifra subjekta, naziv2 = puni naziv preduzeća, ...) lp Edited by user 19 January 2021 13:28:19(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
|
|
|
Nevenka, hvala na brzom odgovoru, međutim ovo kod mene ne funkcioniše, ne znam zašto.
Kod mene konkretno stoji:
acName2;acAddress;acPost;acCode "PIB ";;acContact
Pokušao sam sa dodavanjem i acName i Name i Naziv itd, sve varijante, ali nema promene
|
|
|
|
|
|
|
Ok, ondaprobati na kraj napisati acSubject (ako već ne prihvaća 'Naziv')
prije testiranja obavezno izaći iz Administratorske konzole (čak je za promijene ovdje najbolje se ponovno logirati u program, što je sigurno potrebno kada se mijenja npr. LOGO ili tekstovi)
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite HR
»
Roba
»
Izdavanje
»
Ispis šifre kupca na fakturi
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0,525 seconds.