Usersite
»
UserSite SI
»
Naročila
»
Naročila kupcev
»
Dodajanje/kreiranje dokumentov
Rank: Advanced Member
|
Zanima me, zakaj se na dokumentu 010 ob kliku na gumb Kreiraj se vedno prikazejo vrste dokumentov izdaje, za katere smo v nastavitvah izbrali, da se ne dodajajo?
LPB
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
To bi bilo uporabno ja. Kot pa vidiš, je to zato, ker se Datalabu j*be za uporabnike in vse kar počnejo je prodaja mačka v žaklju novim...
|
|
|
|
Rank: Datalab
|
Zdravo, sem preveril in deluje. Na vrsti dokumenta naročila nastavite vrste dokumentov, za katere želite, da se ne prikazujejo ob kliku na Kreiraj in se potem ne bodo prikazovali. SimonKlemen File Attachment(s):  NeDodajaj.PNG (21kb) downloaded 11 time(s).You cannot view/download attachments. Try to login or register.
|
|
|
|
Rank: Advanced Member
|
Originally Posted by: SIMONKLEMEN  Zdravo,
sem preveril in deluje. Na vrsti dokumenta naročila nastavite vrste dokumentov, za katere želite, da se ne prikazujejo ob kliku na Kreiraj in se potem ne bodo prikazovali.
SimonKlemen Pozdravljen, sem preveril še enkrat in na verziji 23.10 zadeva deluje. Hvala za odgovor. LPB
|
|
|
|
Rank: Newbie
|
Za odgovor so potrebovali samo 5 mesecev in en post z opisom dejanskega stanja njihovega odnosa do uporabnikov.
|
|
|
|
Rank: Datalab
|
Pozdravljeni Klavdy, forum ni isto kot podpora uporabnikom. Forum je namenjen vsem uporabnikom, da si med seboj delijo informacije, nasvete in navodila za delo s programom Pantheon. Glede na število vaših postov in njihovo vsebino pa je Vaš namen samo pljuvanje po Pantheonu. SimonKlemen Edited by user 30 July 2021 10:22:52(UTC)
| Reason: Not specified
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Naročila
»
Naročila kupcev
»
Dodajanje/kreiranje dokumentov
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 1,354 seconds.