Rank: Member
|
Lepo pozdravljeni
Konec meseca je potrebno oddati poročilo o obračunu DDV po novem, zato me zanima kdaj se predvideva, da se bo v PA lahko naredilo pravilno račune, da se bo pravilno naredil obračun DDV in poročilo.
|
|
|
|
|
Kakšne spremembe pa so? jaz nisem nič zasledila.. sem kaj zgrešila? ojoj
|
|
|
|
|
No, sej ni več tako novo. Gre za posebno ureditev obračuna DDV po OSS. Do konca oktobra je prvič potrebno oddati poročilo DDV po državah. To sigurno niste pozabila, ker je bilo toliko govora o tem :)
|
|
|
|
|
Pozdravljeni, glede novosti od verzij 1002510 je objavljena novica (že od pon., 11.10.2021). https://usersite.datalab...-od-verzije-1002510.aspxTudi glede vsega ostalega okoli Prodaje blaga na daljavo redno objavljamo v novicah, so tudi navodila in video posnetki glede same uporabe. https://usersite.datalab.../1000001536/default.aspxLp, Senka
|
|
|
|
|
Pozdravljeni,
kje pa sedaj za te dokumente izpišem knjigo izdanih računov po državah?
Hvala in lp, Karmen
|
|
|
|
|
Pozdravljeni,
dokler ne uredimo izpis za izdane račune iz Obračuna OSS, najverjetneje bo to v Kontrolnih izpisih v Obračunu DDV.. si lahko pomagate z različnimi izpisi v Obračunu izdanih računov (Blago-Obračun izdanih računov), ki jih tudi lahko omejite na datum ddv od do, državo, tarifno številko...
Lp, Senka
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.564 seconds.