Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
HD_prijavio
#1 Objavljeno : 14 August 2009 14:13:45(UTC)
HD_prijavio

Stopnja: Datalab

Pridružen(a): 14/08/2009(UTC)
Objave: 1

Prejete zahvale: 2 krat v 2 objavah
Stvar je sljedeća:
imam polje po želji(FieldSC) koje mi je jako bitno i moram namjestiti da pretragu vršim po njemu. U admin.konzoli u postavkama šifarnika za šifrant ltMS sam namjestio tako da mi sada na dokumentima prometa kada tražim artikal sa pozicija traži po polju po želji, kako sam i htio.
1. Kako da namjestim da mi u samom šifarniku materijalnih sredstava (artikla) pretragu artikla radi po polju po želji ?
2. Kada se tek prijavim u Pantheon postoji polje za traženje u desnom uglu, pored nadzorne ploče i zadataka. Tu mogu birati da tražim po dokumentu, artiklu, subjektu i kontakt osobi. Kada izaberem traženje po artiklu, kako da podesim da traženje idepo polju po želji a ne po identu kako sada radi?

Hvala
HD_odgovorio
#2 Objavljeno : 14 August 2009 14:13:45(UTC)
HD_odgovorio

Objave: 0

Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
B.P.
HD_odgovorio
#3 Objavljeno : 14 August 2009 14:13:45(UTC)
HD_odgovorio

Objave: 0

Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah

1. Ako si već postavio pravilno tražnje artikala, onda samo idi CTRL+ F na šifrantu artikala (ili recimo dokumentima) i u tabelu koja pokazuje tvoje proizvoljno polje iskoristi kako bi napravio uslov (slika1, slika 2)

2. Ta tražilica služi samo za osnovnu manipulaciju sa objektima artikal, subjekat i dokument. Tako da za sada to nije moguće.

RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,439 sekunde.