Forum

HD_prijavio
#1 Objavljeno: : 24 August 2009 17:40:28(UTC)
HD_prijavio

Stepen: Datalab

Pridružen(a): 14/08/2009(UTC)
Komentari: 1

Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
Molim za pojasnjenje sta treba da podesim da dobijem ispis 3IF - Specifikacija uz isplatu doprinosa preduzetnika 2002 ???
HD_odgovorio
#2 Objavljeno: : 24 August 2009 17:40:28(UTC)
HD_odgovorio

Komentari: 0

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
B.P.
HD_odgovorio
#3 Objavljeno: : 24 August 2009 17:40:28(UTC)
HD_odgovorio

Komentari: 0

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)

Pozdrav,

1. u AK/Plate/Osnovni podaci, odredite koja Samostalna djelatnost je u pitanju.
2. U PM/Parametri za izračun plata, imate opciju Vlasnik privatnog preduzeća, uključite tu kvačicu.
Kreirate VZ za SP, to mislim da znate, kreirate formulu koju preduzeće koristi,primjer #Del04#*0,25 ili samo iznos #PRZnesek#, ostalo sve isto kao i kod redovnog obračuna...
i radnik će vam biti na 2002 Obrascu..
Ima jedan problem, odnosno greška, jer ovog SP mi povlači i na 2001, a ne bi trebalo.Čekam na njih u Sloveniji da mi to isprave, javim vam kad bude. Ali to mozete riješiti tako, označite da vam je preduzeće radnik, u Šifrantu subjekata i izaberete u PM to preduzeće kao radnika odnosno vlasnika/SP, s tim da za ime i prezime stavite ime i prezime SP radnika / vlasnika, samo za šifru koristite Naziv preduzeća.
I u ovom slučaju vam se neće vlasnik ili SP pojavljivati na 2001, ali će biti na 2002.

Nadam se da sam bila jasna i pomogla. Javite da li je ok, ako ne, pitajte dalje, tu sam.

Lp,
Admira
RSS izvor  Atom Feed
Korisnici u toj temi
Brza navigacija  
Ne možete dodavati nove teme.
Ne možete odgovarati na teme.
Ne možete brisati svoje objave.
Ne možete uređivati svoje objave.
Ne možete kreirati ankete.
Ne možete popunjavati ankete.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Podržano {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
Stranica se učitala za 0,408 sekunde.