Forum

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Guest
#1 Posted: : 31 January 2002 01:00:00(UTC)
Guest

Rank: Guest

You have been a member since:: 19/06/2012(UTC)
Objave: 511

Ce v narocilih dodajamo eno narocilo na drugo, nam ne prenese tistih pozicij, pri katerih imamo kolicino 0. Prav tako nam ne prenese doplacil.<br><br>Popraviti ali omogociti (checkbox s katerim poves ali naj prenese tudi pozicije s kolicino 0 ali ne), doplacila pa bi po moje ze moral prenasati.<br>
Guest
#2 Posted: : 31 January 2002 01:00:00(UTC)
Guest

Rank: Guest

You have been a member since:: 19/06/2012(UTC)
Objave: 511

Opcijo doplačila je potrebno najprej spremeniti v veljavno naročilo (npr. Brisanje pozicije z doplačilom in kreiranje nove pozicije z identom doplačila). Doplačilom namreč ne vodi ne proste zaloge, ne dodajanje na odpremno listo ali na dobavnico.<br><br>Prosimo, da utemeljite, zakaj bi prenašali iz naročil količine, kjer je naročena količina 0.<br><h3>Obstoječ način ali napaka</h3><br>To je zraslo na mojem zelniku in na eni nasi novi firmi Viessmann, kjer sestavljajo ponudbe in v ponudbi samo navedejo ceno ure storitev in podobne stvari ampak brez kolicine, ko pa isto ponudbo delajo nekomu drugemu, pa bi radi naredili kopijo, pa se jim prenese vse razen postavk s kolicino 0 in morajo tiste dodati rocno.<br><h3>Komentar DataLab</h3><br>Za take primere pa lahko daš količino 1 in ceno 0, pa bo vse OK, a ne?<br><h3>Obstoječ način ali napaka</h3><br>Ce bi pa v ponudbi rad prikazal, koliko je neka cena, ne pa kolicine!<br><h3>Komentar DataLab</h3><br>Ja, imaš prav. <br>Take pozicije boš moral pač dodajati ročno.<br><h3>Obstoječ način ali napaka</h3><br>To ni sprejemljivo, sorry... ampak dobro, nase stranke imajo jamadine procedure za ta dodajanja za ostale pa me ne gane vec.<br>
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)