Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
Kljukica "aktivno" pri računu
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 18/06/2009(UTC) Objave: 118
Zahvale: 1 krat
|
Zakaj v novih buildih ni več kljukice "Aktivno"? Sedaj je - prav nerodno - potrebno izbrati in potrditi ...
Se je nekdo očitno prav potrudil, da je zadevo poslabšal ...
|
|
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 2
|
Pozdravljeni. Razlogov za spremembo je bilo več. Prav tako bi naj ta sprememba bila narejena že dooolgo nazaj, ker so jo nekateri, predvsem večji, uporabniki potrebovali. Moram priznati, da nisem pomislil na težavo, ki jo je ta sprememba povzročila (da bodo uporabniki imeli sedaj en klik več pa še ciljati je treba). Moj predlog bi bil, da če imamo samo dva statusa, da bi lahko bil checkbox (kljukica) tako kot je bil prej, če pa je statusov več, pa bo uporabnik žal moral izbirati tako kot je narejeno sedaj. Bom predlagal DataLabu pa bomo videli, kaj mi bodo odgovorili.
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 18/06/2009(UTC) Objave: 118
Zahvale: 1 krat
|
Po mojem vedenju prav še ni preteklo veliko Kamniške bistrice od uvedbe tega - če se ne motim, se je to pojavilo šele v decembru.
Pri izdaji računa imam jaz (v buildu 554410) še vedno le dve možnosti - POTRJEN in NEPOTRJEN - in v tem primeru res ne vidim razloga, da ni checkboxa (kot je to bilo prej). Sedaj pa klikaj ...
Je pa res, da sem izvedel, da deluje tudi kombinacija tipk ALT+T (mogoče tale informacija komu koristi).
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Guest
Pridružen(a): 19/06/2012(UTC) Objave: 511
|
Ja Datalab nam z novo verzijo ponekje kar malo ''jemlje''dobiček. Tole je bilo uvedeno v začetku decembra, tudi jaz sem se jezil, ker je sedaj več dela.
|
|
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 126
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
MARKOP piše:Moram priznati, da nisem pomislil na težavo, ki jo je ta sprememba povzročila (da bodo uporabniki imeli sedaj en klik več pa še ciljati je treba). Moj predlog bi bil, da če imamo samo dva statusa, da bi lahko bil checkbox (kljukica) tako kot je bil prej, če pa je statusov več, pa bo uporabnik žal moral izbirati tako kot je narejeno sedaj. Bom predlagal DataLabu pa bomo videli, kaj mi bodo odgovorili. Hja, tudi mi nismo pomisli, da bo potreben en klik več. Ena možnost bi bila z spremembo dveh opcij v checkbox. Težava je tu potem, da imamo dve različni obnašanji programa. KBD shortcut, ki spreminja status za ena naprej je efikasna rešitev, ki pa spet zahteva dodatno znanje. Bomo razmislili...
|
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 579  Prejete zahvale: 9 krat v 9 objavah
|
Skoda, da niste naredili takih statusov kot so na naročilih, ker se dosti boljše obnašajo. |
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»