Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
grilc
#1 Objavljeno : 28 December 2009 10:22:18(UTC)
grilc

Stopnja: PA User

Pridružen(a): 18/06/2009(UTC)
Objave: 118

Zahvale: 1 krat
Zakaj v novih buildih ni več kljukice "Aktivno"?
Sedaj je - prav nerodno - potrebno izbrati in potrditi ...

Se je nekdo očitno prav potrudil, da je zadevo poslabšal ...
MARKOP
#2 Objavljeno : 07 January 2010 13:32:03(UTC)
MARKOP

Stopnja: DL Partner

Pridružen(a): 24/04/2009(UTC)
Objave: 2

Pozdravljeni. Razlogov za spremembo je bilo več. Prav tako bi naj ta sprememba bila narejena že dooolgo nazaj, ker so jo nekateri, predvsem večji, uporabniki potrebovali. Moram priznati, da nisem pomislil na težavo, ki jo je ta sprememba povzročila (da bodo uporabniki imeli sedaj en klik več pa še ciljati je treba). Moj predlog bi bil, da če imamo samo dva statusa, da bi lahko bil checkbox (kljukica) tako kot je bil prej, če pa je statusov več, pa bo uporabnik žal moral izbirati tako kot je narejeno sedaj. Bom predlagal DataLabu pa bomo videli, kaj mi bodo odgovorili.
grilc
#3 Objavljeno : 08 January 2010 07:34:21(UTC)
grilc

Pridružen(a): 18/06/2009(UTC)
Objave: 118

Zahvale: 1 krat
Po mojem vedenju prav še ni preteklo veliko Kamniške bistrice od uvedbe tega - če se ne motim, se je to pojavilo šele v decembru.

Pri izdaji računa imam jaz (v buildu 554410) še vedno le dve možnosti - POTRJEN in NEPOTRJEN - in v tem primeru res ne vidim razloga, da ni checkboxa (kot je to bilo prej). Sedaj pa klikaj ...

Je pa res, da sem izvedel, da deluje tudi kombinacija tipk ALT+T (mogoče tale informacija komu koristi).
stupar1
#4 Objavljeno : 10 January 2010 01:15:36(UTC)
Guest

Stopnja: Guest

Pridružen(a): 19/06/2012(UTC)
Objave: 511

Ja Datalab nam z novo verzijo ponekje kar malo ''jemlje''dobiček. Tole je bilo uvedeno v začetku decembra, tudi jaz sem se jezil, ker je sedaj več dela.
ANDREJM1
#5 Objavljeno : 10 January 2010 12:01:17(UTC)
ANDREJM1

Stopnja: Datalab

Objave: 126

Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
MARKOP piše:
Moram priznati, da nisem pomislil na težavo, ki jo je ta sprememba povzročila (da bodo uporabniki imeli sedaj en klik več pa še ciljati je treba). Moj predlog bi bil, da če imamo samo dva statusa, da bi lahko bil checkbox (kljukica) tako kot je bil prej, če pa je statusov več, pa bo uporabnik žal moral izbirati tako kot je narejeno sedaj. Bom predlagal DataLabu pa bomo videli, kaj mi bodo odgovorili.

Hja, tudi mi nismo pomisli, da bo potreben en klik več. Ena možnost bi bila z spremembo dveh opcij v checkbox. Težava je tu potem, da imamo dve različni obnašanji programa. KBD shortcut, ki spreminja status za ena naprej je efikasna rešitev, ki pa spet zahteva dodatno znanje. Bomo razmislili...
dejan
#6 Objavljeno : 10 January 2010 21:09:57(UTC)
dejan

Objave: 579
Man

Prejete zahvale: 9 krat v 9 objavah
Skoda, da niste naredili takih statusov kot so na naročilih, ker se dosti boljše obnašajo.
Vobo d.o.o.
Na gorci 66
2000 Maribor
www.vobo.si
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,608 sekunde.