Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Računovodstvo
»
Novi kontni plan od 01.01.2010 za Republiku Srpsku
Rank: PA User
You have been a member since:: 21/12/2009(UTC) Objave: 17
|
Molim Vas kako da dobijem novi kontni plan za RS koji je u primjeni od pocetka 2010 godine? Trenutno nemam knjiženja u 2009 godini, pa ne trebam raditi prenos sa konta na konto.
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 132
|
Pozdrav, Posaljite mi Vas kontakt na mail haruns@datalab.ba i poslacu vam novi kontni plan i nove bilansne obrasce. Takodje vjerovatno znate da analiticki kontni plan jos nije odstampan tako da imamo spreman kontni plan do nivoa podgrupa. Vi cete samo morati razraditi analiticka konta. Cim bude odstampan i analiticki odmah cemo ga unijeti u PANTHEON i poslati vam i taj. LP
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 05/11/2009(UTC) Objave: 25
|
Pozdrav Harune, molim Vas da i meni pošaljete nove bilansne obrasce, kad nadjete vremena. goran.office@yahoo.com Napravili su veliku komplikaciju sa novim kontnim okvirom, pogotovo što se završni izvještaji za 2009. pripremaju na novim bilansnim šemama. Recite mi još, da li će biti potrebno raditi upgrade, kada se u Pantheon unese novi analitički kontni okvir, ili postoji mogućnost nekog manje komlikovanog update-a?
|
|
|
|
|
|
Rank: Datalab
You have been a member since:: 24/04/2009(UTC) Objave: 132
|
Pozdrav Gorane,
Proslijedio sam ti obrasce i kontni plan, ukoliko bude analitickog na vidiku da je odstampan ili u nekom elektrosnkom obliku proslijed mi na mail da ga pripremimo.
LP
|
|
|
|
|
|
You have been a member since:: 05/11/2009(UTC) Objave: 25
|
Pozdrav Harune,
Upravo sam kontaktirao Savez računovodja, analitički kontni plan još nije izašao u štampanom obliku. Što se tiče elektronske verzije, pokušaću da dodjem preko jednog čovjeka iz Saveza do excel verzije, ali ništa ti ne mogu obećati!
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite BA
»
Postavke
»
Računovodstvo
»
Novi kontni plan od 01.01.2010 za Republiku Srpsku
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)Powered by YAF 1.9.6.1 Under DNN |
YAF © 2003-2026, Yet Another Forum.NETThis page was generated in 0.923 seconds.