Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
POPRAVLJANJE POS RAČUNOV
Stepen: Advanced Member
Pridružen(a): 31/05/2011(UTC) Komentari: 49
|
Naleteli smo na dogodek, da so zaposleni na POS račun, ki je bil že izpisan (končni kupec), ko se je le ta odločil kupiti dodatni artikel, s puščico nazaj postavile na številko predhodnega računa in na račun, ki ga je stranka že dobila dodale dodatni artikel in račun z isto številko ponovno izpisale. Posimo, da nam razložite kako je to mogoče ali se kje da nastaviti, da POS računa, ki je bil že izpisan ne moreš nikoli več popravljati dodajati ali brisati pozicije, (razen s stornacijo) ker to lahko vodi do težkega problema z davčenga in tržnega vidika, in posredno tudi do goljufij?
|
|
|
|
|
|
Stepen: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Komentari: 204
Was thanked: 2 time(s) in 2 post(s)
|
Pozdravljeni, v ta namen je narejena kontrola in avtorizacije. V nastavitvah VD320 označite preklopnik "Potrdi dokument ob izpisu" in v avtorizacijah nastavite "ničelno" nad postavko "Spreminjanje potrjenih prometov" in izberite vašo VD (npr.: 320). Avtorizacija: Datalab aplikacije - Datalab Pantheon - Blago - Spreminjanje potrjenih dokumentov - VD. Lp, J.
|
|
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Blago
»
Izdaja
»
POPRAVLJANJE POS RAČUNOV
Brza navigacija
Ne možete dodavati nove teme.
Ne možete odgovarati na teme.
Ne možete brisati svoje objave.
Ne možete uređivati svoje objave.
Ne možete kreirati ankete.
Ne možete popunjavati ankete.