Forum

irenareb
#1 Objavljeno: : 04 November 2009 14:58:06(UTC)
irenareb

Stepen: PA User

Pridružen(a): 11/11/2010(UTC)
Komentari: 0

Pozdravljeni,

zanimivo se mi zdi, da mi na mojo prijavljeno napako 90 062 nihče ne odgovarja. Vsekakor bi pa to moralo zanimati programerje,ker že mene neznansko
muči radovednost, da si odgovorim na vprašanje zakaj se to dogaja samo na moji mašini.?

Čudi me pa, da čisto nobenega programerja vsaj malo ne matra firbec in se javi za prostovoljca. Že zaradi profesionalne radovednosti , če zaradi drugega ne.

Intuitivno predvidevam, da se lahko ista težava pojavi tudi na drugih postajah.To lahko argumentiram s tem, da določenih aktivnosti povezanih s težavo trenutno ne izvaja nihče drug kot jaz na svoji delovni postaji,ki mi hkrati služi tudi kot testno okolje.

Definitivno pa težava izvira od nekod,kar je povezano s programom. Ni nujno da je program .... rekla sem lahko karkoli kar podpira delovanje programa.Da bi točno definirala kje, ne vem. Seveda lahko to tudi dokažem,kar pa bo trajalo bistveno več časa, predvsem mojega osebnega.

In še enkrat : čez vhod ZOO gre cca 300. 000 ljudi letno. Ta aplikacija služi izključno prodaji vstopnic in bonov. In če stvari ne tečejo je to lahko potem tudi antireklama za Datalab.

Prepričana sem, da je zadeva rešljiva.

Ali se bo prosim javil kakšen entuziast in pomagal rešiti težavo?

hvala in lep pozdrav

Irena Rebula
RSS izvor  Atom Feed
Korisnici u toj temi
Brza navigacija  
Ne možete dodavati nove teme.
Ne možete odgovarati na teme.
Ne možete brisati svoje objave.
Ne možete uređivati svoje objave.
Ne možete kreirati ankete.
Ne možete popunjavati ankete.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Podržano {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
Stranica se učitala za 0,440 sekunde.