Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Lokacija: N/A
|
Želel bi, da PA uporablja podatkovno bazo, ki jo imam na drugem računalniku (strežniku) in ne tisto, ki jo imam na delovni postaji na kateri se prijavljam v PA. V datoteki Pantheon.ini, ki se nahaja v C:\WINDOWS sem nastaliv ustrezen strežnik in podatkovno bazo, vendar ko se mi odpre okno za prijavo v Pantheon so v polju strežnik in podatkovna baza še vedno "lokalni" podatki. Je potrebno nastavit še kaj?
|
|
|
|
Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 5
|
Zadnjič sem opazil zanimivo delovanje na Visti. Čeprav je bil INI popravljen, je "od nekje" vleklo stare podatke od ini-ja, kot da bi uporabljalo history. Nič ni pomagalo, niti brisanje ini-ja niti zamenjava exe-ja, razen desni klik in "Run as administrator", ki pa je vedno pobral nove podatke iz ini-ja: Kot da Vista uporablja več verzij iste datoteke za različne uporabnike. Na XP-jih deluje tako, kot ste navedli: dovolj je sprememba v INI datoteki. Edino prepričat se moramo, da naš exe uporablja to ini datoteko. Sicer je vrstni red uporabe ini datteke nasleden: 1. najprej preveri, če je nasavitev /INI v bližnjici in uporabi to 2. potem preveri, če sa kakšen ini nahaj v isti mapi, kot je exe 3. vzame ini iz c:\windows mape
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.