Stopnja: Datalab
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 1
Prejete zahvale: 2 krat v 2 objavah
|
Zdravo,
imam problem koga sakam da izbrisam odreden rabotnik koj sto mi e povrzan vo odreden raboten nalog preku vnes na izvrsena rabota, znaci vo rabotnite nalozi vo povrzani dokumenti mozam da vidam vo gorniot del koi dokumenti mi se kreirani a vo dolniot koi rabotnici gi imam povrzano, e sega koga sakam da izbrisam samo eden rabotnik koga vleguvam vo dokumentot i koga ke kliknam na seriski broj za da vidam na koja stavka se naoga rabotnikot nema nisto i kako da ne e povrzana stavkata na operacijata so rabotnik i koga ke ispadnam mi go brise vremeto potroseno.Vo prilog ti pustam sliki za da bidam pojasen. Ve molam proverete go ova i vratete mi informacija bidejci ova e golem problem, za edna izmena na rabotnik moram da go brisam kompletniot dokument zatoa sto neznam na koja pozicija mi e toj rabotnik.
pozdrav
|
|
|
|
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
|
|
|
|
Pridružen(a): 14/08/2009(UTC) Objave: 0
Prejete zahvale: 1 krat v 1 objavah
|
Zdravo,
rabotniot se brize vo formata kade gledas koi ti se povrzanite dokumenti. Vo dolniot del gi gledas stavkite koi se rabotnici rabotele i kolku vreme. So CTRL + DEL brises stavka i taa avtomatski se brise vo rabotniot nalog. Nema potreba da vleguvas vo dokumentot posebno. Pozdrav
|
|
|
|
Hitra navigacija
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.