Usersite
»
UserSite SI
»
Denar
»
Plačilni promet
»
Datum valute na plačilnih nalogih
Stopnja: Newbie
Pridružen(a): 20/07/2012(UTC) Objave: 0 Lokacija: N/A
|
Pozdravljeni.<br><br>Zanima me če obstaja v Panhteonu kakšna nastavitev, da prikaže v kliku datum valute katero imaš ti dejansko na virmanu narejeno? Vedno da tisti datum, katerega ti zbereš predno klikneš na gumb datoteka.<br><br>Hvala in lp
|
|
|
|
|
Govorimo o datumu valute nad gumbom Datoteka? Za ta datum ni nastavitve, izbere se datum, ko se naloge pošlje. <br>
|
|
|
|
|
<br>Ja govoriva o tem datum. Potem ni nobene nastavitve, da upošteva datum katerega imamo vpisanega v virmanu? Primer: virman ima valuto 30.1.2009, izberemo današnji datum in kreiramo datoteko. Ko uvozim v klik, je datum valute današnji. <br>
|
|
|
|
|
<br>Zdravo, <br>ne za ta datum ni nobene nastavitve, vedno je tisti, ki se ga izbere. Če želite, da se ohrani dat. valute na plačilnem nalogu, morate plačilne naloge, ki imajo določen datum valute poslati v enem paketu, na ta izbran datum. <br><br>LP, Maja <br>
|
|
|
|
|
<br>Zdravo, <br>ne za ta datum ni nobene nastavitve, vedno je tisti, ki se ga izbere. Če želite, da se ohrani dat. valute na plačilnem nalogu, morate plačilne naloge, ki imajo določen datum valute poslati v enem paketu, na ta izbran datum. <br><br>LP, Maja <br>
|
|
|
|
|
<br>Hvala za obrazložitev.
|
|
|
|
Stopnja: DL Partner
Pridružen(a): 17/08/2009(UTC) Objave: 57
|
Pozdrav,
me zanima, če morda je v planu izboljšava? Namreč tole je rahlo nadležno početje.
Hvala, Lp Jana
|
|
|
|
Stopnja: PA User
Pridružen(a): 24/04/2009(UTC) Objave: 576  Prejete zahvale: 9 krat v 9 objavah
|
https://usersite.datalab...guage/sl-SI/Default.aspxTukaj je preklopnik "Vključi datum valute naloga v stavek pri pošiljanju" |
|
|
|
|
|
Dejan, tale link me popelje do Nahajate se na neveljavni strani :)
Preklopnik sem sicer našla v Šifrant vrst dokumentov - Plačilni nalogi - Domači - Vključi datum valute naloga v stavek pri pošiljanju. Je pokljukan, vendar zadeva ne funkcionira - v tkdis.txt. Morda bi v xml, česar še nismo probali (kot berem na forumu, zadeva še ni implementirana v celoti).
Lep pozdrav, Jana
|
|
|
|
|
Se veselo popravljam. ZADEVA DELUJE :) Juhu :)
|
|
|
|
Usersite
»
UserSite SI
»
Denar
»
Plačilni promet
»