Forum

Dobrodošli na forum PANTHEON uporabniških strani.
Guest
#1 Objavljeno : 22 January 2002 01:00:00(UTC)
Guest

Stopnja: Guest

Pridružen(a): 19/06/2012(UTC)
Objave: 511

a) Pri izpisih (delovnih nalogih, dobavnicah,...) se pogosto pojavi napaka, ko kliknem na zapri pri izpisu.<br>Pošiljam tudi sliko in datalaberror.mb in db.<br><br>b)Pri izpisih se pojavlja tudi druga napaka. <br>Valkarton ima v šifrantu Materialnih sredstvih vnešene slike. Te slike sem nastavil, da se sprintajo na delovni nalog. Na prvem izpisu je slika na delovnem nalogu, na drugem izpisu pa je ni več.<br><h3>Željen način ali pravilno delo</h3><br>Prosim za odgovor.<br>
Guest
#2 Objavljeno : 22 January 2002 01:00:00(UTC)
Guest

Stopnja: Guest

Pridružen(a): 19/06/2012(UTC)
Objave: 511

Ad a.)<br>Na eventu zapiranja izpisov so bile v zadnjem buildu narejene znatne spremembe, zato predlagam, da vse skupaj nadgradite. Če se bodo napake pri zapiranju izpisov ponavljale, pa vas prosim, če mi pošljete tako bazo podatkov na kateri se napaka pojavlja, saj zadeva pri meni deluje v redu in napake ne morem sam generirati, torej jo tudi odpravim zelo težko.<br><br>Ad b.)<br>Morda bi poskusili malo spremeniti obliko izpisa torej za sliko pustiti malo več prostora, jo premakniti drugam, itd. Če vam izpisa ne bo uspelo urediti pa ga izvozite in pošljite na DataLab, pa bomo še tukaj poskusili.
RSS vir  Atom Feed
Uporabniki v tej temi
Hitra navigacija  
Ne smete dodajati novih tem.
Ne smete odgovarjati na teme.
Ne smete brisati svojih objav.
Ne smete urejati svojih objav.
Ne smete ustvarjati anket.
Ne smete glasovati v anketah.

Orange-Grey Theme Created by Ingo Herbote (WatchersNET.de)
Poganja {0}, verzija {1} YAF 1.9.6.1 Under DNN | YAF © 2003-2025, Yet Another Forum.NET
Ta stran se je naložila v 0,409 sekunde.