Novice

23

Poštovani PANTHEON korisnici,

 

U današnjem poslovnom svetu svi težimo da pojednostavimo i automatizujemo sve više svojih poslovnih procesa. Da bismo to i dostigli, često je potrebno međusobno povezivanje različitih sistema ili aplikacija.

U proteklim godinama smo puno pisali o scenariju kada se spoljni uređaji ili druge aplikacije povezuju na PANTHEON i koriste njegovu poslovnu logiku za automatizaciju poslovnih procesa u Vašem preduzeću (web shop, rešenja za upravljanje skladištima, terenska komercijala, dokumentacioni sistemi...). Još 2014. godine smo za takve primere definisali upotrebu Connector licenci, koje su kao obavezne počele da se primenjuju 1.januara 2015.godine.

Od tada je većina korisnika svoja povezivanja sa spoljnim aplikacijama uredila potrebnim brojem Connector licenci, ali kod nekolicine preduzeća ponekad ustanovimo da postoji određeni nesklad između broja spoljnih aplikacija koje se povezuju na PANTHEON i kupljenog broja Connector licenci.

Pri poslednjoj ovakvoj kontroli smo utvrdili da u nekim preduzećima postoji ovakav nesklad.

Pozivamo Vas da to povezivanje spoljnih aplikacija, uređaja ili ljudi na program PANTHEON uredimo usklađivanjem potrebnih licenci, u skladu sa Članom 10.2 Ugovora o licenci.

Više o konektor licencama pročitajte OVDE.

Kako bismo regulisali ovaj nesklad u broju licenci molimo Vas da se javite svom ovlašćenom partneru za podršku ili direkno Datalabu na 011 404 8604 ili na prodaja@datalab.rs.

Ukoliko ovo kršenje Ugovora ne rešimo do 19.11.2018., u skladu sa Članom 10.2 Ugovora o licenci, od tog datuma će vam biti potpuno onemogućen pristup do poslovnog programa PANTHEON.

Ekipa Datalaba

  • PANTHEON konektor licence

Zadnja sprememba: 7. 4. 2021 @ 12:23

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...