News

PANTHEON X

28

Na PANTHEON konferenci podjetja Datalab tehnologije d.d., ki je potekala 21. 11. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, je izvršni direktor Datalab Tehnologije d.d., Andrej Mertelj, s sodelavci najprej predstavil novosti poslovno-informacijskega programa PANTHEON, nato pa njegove uporabnice in uporabnike pozval k še intenzivnejši uporabi U-sitea kot pripomočka pri delu s PANTHEON-om in k soustvarjanju U-site vsebin.

 

V nadaljevanju PANTHEON konference, najpomembnejšega poslovno-izobraževalnega dogodka podjetja Datalab, so se zvrstila predavanja o delu s PANTHEON-om in številnih drugih področjih - računovodstvu, poslovodstvu, davkih, prodaji itd..

Več kot 250  udeležencev konference so s predavanji navdušili številni strokovnjaki - dr. Branko Mayr, dekan Visoke šole za računovodstvo, dr. Živko Bergant, docent na Visoki šoli za računovodstvo,  dr. Jaka Vadnjal, dekan na Gea Collegeu, Philip Jan Nagel, trener in učitelj poslovne angleščine v mednarodnem jezikovnem centru Mint International House  in še številni drugi.

 

Ob tem se najlepše zahvaljujemo vsem vam, spoštovane obiskovalke in obiskovalci PANTHEON konference – vsem PANTHEON uporabnicam in uporabnikom (in tistim, ki boste to šele poslali), vsem predavateljicam in predavateljem,  in nenazadnje vsem  tistim uspešnim slovenskim podjetjem, ki so nam  pomagali  realizirati konferenco!

 

Fotografije: Zaklop.com

 

 

 

 

 

 

 

  • PANTHEON konferenca za računovodje je za nami....

Zadnja sprememba: 14. 12. 2012 @ 14:55

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...