News

30

Почитувани,

На 07.12.2012 е планирана едукација за Основните средства и пресметка на амортизација, која е наменета за вработените кои се задолжени за евиденција и следење на основните средства и пресметката на амортизација. На едукацијата ќе бидат детално прикажани функционалностите во регистарот на основни средства, како и начинот на пресметка на амортизација.

Датум и термин

Обуките ќе се одржат на 07.12.2012, во периодот од 14:00 до 16:00 часот.

Локација

Обуките ќе бидат спроведени во новиот прилагоден простор за едукација на Даталаб МК, во Скопје – ул. Лондонска бр.19 (ТЦ - Олимпико)

 

Пријавување

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 05.12.2012. Бројот на учесници е ограничен.

Цена

1.890,00 МКД*

*    По лице – вклучува: едукација, едукациски материјали, кафе пауза

** Цената е без ДДВ

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

За повеќе пријавени учесници од иста компанија, следува попуст!

за 2 пријавени

 - 10% на второ пријавениот

за 3 пријавени

                      - 20% на трето пријавенот

за 4 пријавени

    - 30% на четврто пријавениот

 

ДЛ МК го задржува правото за промена на датумот за одржување на едукацијата. За тоа ќе бидете известени најмалку 5 дена пред одржување на едуцирањето. Услови и обврски за откажување: Може да го откажете вашето присуство на едукацијата во писмена форма во било кое време пред истекување на роковите. Рокот за откажување на присуството на едукација е 5 дена пред одржување на курсот. Доколку не не известите во предвидените рокови, го задржуваме правото да ви го наплатиме целиот износ. Минимален број на пријавени за одржување на обуката се 5 лица.

  • Има уште неколку места за Обуките за основни средства и пресметка на амортизација

Zadnja sprememba: 30. 11. 2012 @ 14:10

Komentiraj

# sian8754
07 април 2021 г. @ 5:31

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 리니지인범이 KBS몰카 개그맨 박대승 나로호우주센터 함소원누드 아유미누드 토토사이트 롤링 먹튀제로 섹시바카라 마이크로슬롯 토토사이트주소


https://bebe40.com
https://ubi40.com
https://bebe40.com/score.html
https://bebe40.com/info.html
https://bebe40.com/gongsik.html
https://bebe40.com/파워볼
https://bebe40.com/privacy.html
https://bebe40.com/사설토토
https://bebe40.com/oversea.html
https://sports-totosite.com
https://linktr.ee/bebe40
http://bebe40.mystrikingly.com
https://pbase.com/sian8754/safe
https://bebe40.com/토토
https://linktr.ee/good.toto
https://linktr.ee/zereo
https://linktr.ee/real.major
https://app.site123.com/?w=4223112
https://bebe40club.wordpress.com/
스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 리니지인범이 KBS몰카 개그맨 박대승 나로호우주센터 함소원누드 아유미누드 토토사이트 롤링 먹튀제로 섹시바카라 마이크로슬롯 토토사이트주소
https://anjeonnoliteo.jimdosite.com/
https://bet40.yolasite.com/blog
https://linktr.ee/totosite365
https://sian8754.wixsite.com/mysite
https://toto-site.medium.com
https://bebe40.com/슬롯머신
https://pbase.com/wprkffid5371
https://pbase.com/zereo1230
http://fan.fc-anji.ru/blogs/profile/zereo1230
https://start.me/p/YaEbyb
https://start.me/p/ekxbKz
https://start.me/p/wMqwY7
http://bebe40.mee.nu
https://bebe40.com/스포츠중계-고화질
https://bet400.blogspot.com
https://sports-toto.medium.com
http://bebe40.mystrikingly.com/
https://bebe40.weebly.com
https://gf.me/u/yyx7db
https://bebe40.com/스포츠토토
https://bet777toto.wordpress.com
https://bebe40.com/해외축구
https://anjeontotosite.wordpress.com
https://sports-totosite.com/메이저놀이터


Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...