Novice

30

Почитувани,

На 07.12.2012 е планирана едукација за Финансии, која е наменета за вработените во сметководствената служба. На едукацијата е предвидено да бидат презентирани функционалнстите за основните операции во сметководственото работење, вклучувајќи шеми за книжење, автоматско книжење, книжење на изводи, прегледи, затварања и сл.

Датум и термин

Обуките ќе се одржат на 07.12.2012, во периодот од 09:00 до 13:00 часот.

Локација

Обуките ќе бидат спроведени во новиот прилагоден простор за едукација на Даталаб МК, во Скопје – ул. Лондонска бр.19 (ТЦ - Олимпико)

 

Пријавување

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 05.12.2012. Бројот на учесници е ограничен.

Цена

2.490,00 МКД*

*    По лице – вклучува: едукација, едукациски материјали, кафе пауза

** Цената е без ДДВ

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

За повеќе пријавени учесници од иста компанија, следува попуст!

за 2 пријавени

            - 10% на второ пријавениот

за 3 пријавени

            - 20% на трето пријавенот

за 4 пријавени

            - 30% на четврто пријавениот

 

ДЛ МК го задржува правото за промена на датумот за одржување на едукацијата. За тоа ќе бидете известени најмалку 5 дена пред одржување на едуцирањето. Услови и обврски за откажување: Може да го откажете вашето присуство на едукацијата во писмена форма во било кое време пред истекување на роковите. Рокот за откажување на присуството на едукација е 5 дена пред одржување на курсот. Доколку не не известите во предвидените рокови, го задржуваме правото да ви го наплатиме целиот износ. Минимален број на пријавени за одржување на обуката се 5 лица.

 

  • Обука за финансиско работење во РА - пријавете се!

Zadnja sprememba: 30. 11. 2012 @ 14:14

Komentiraj

# sian8754
sreda, 07. april 2021 @ 05:27

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 윤석열 대선 기상청날씨예보 변희수성전환 폭설주의 만수르 로투스게이밍 먹튀사이트목록 안전사이트추천 안전토토 안전놀이터


https://bebe40.com
https://ubi40.com
https://bebe40.com/score.html
https://bebe40.com/info.html
https://bebe40.com/gongsik.html
https://bebe40.com/company.html
https://bebe40.com/privacy.html
https://bebe40.com/provision.html
https://bebe40.com/oversea.html
https://sports-totosite.com
https://linktr.ee/bebe40
http://bebe40.mystrikingly.com
https://pbase.com/sian8754/safe
https://bebe40.com/토토
https://linktr.ee/good.toto
https://linktr.ee/zereo
https://linktr.ee/real.major
https://app.site123.com/?w=4223112
https://bebe40club.wordpress.com/
https://anjeonnoliteo.jimdosite.com/
https://bet40.yolasite.com/blog

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 윤석열 대선 기상청날씨예보 변희수성전환 폭설주의 만수르 로투스게이밍 먹튀사이트목록 안전사이트추천 안전토토 안전놀이터
https://linktr.ee/totosite365
https://sian8754.wixsite.com/mysite
https://toto-site.medium.com
https://pbase.com/wprkffid5371
https://pbase.com/zereo1230
http://fan.fc-anji.ru/blogs/profile/zereo1230
https://start.me/p/YaEbyb
https://start.me/p/ekxbKz
https://start.me/p/wMqwY7
http://bebe40.mee.nu
https://bet400.blogspot.com
https://sports-toto.medium.com
http://bebe40.mystrikingly.com/
https://bebe40.weebly.com
https://gf.me/u/yyx7db
https://bebe40.com/스포츠토토
https://bet777toto.wordpress.com
https://anjeontotosite.wordpress.com
https://sports-totosite.com/메이저놀이터


Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...