News

24

Излезе верзијата 55.59.00. Краток преглед на новостите можете да ги погледнете подолу во тесктот или во прегледот.

Исто така можете да ги погледнете и видео снимките за новостите поврзани во овој билд.

Материјално

 • Табелата за внес на повеќе текст во документите Издавање и Нарачки од купувачи ја заменивме со изборен опаѓачки список. Така е веќе од билд-от 55.58.20 на документите е можно да се изберат повеќе различни текстови, кои се испишуваат на исписите.
 • На Нарачките за купувачите додадовме тастер Нарачај, кој ја бара количината на идентот што недостасува од нарачките, и за ограничената количина го креира документот Нарачка до добавувачите.
 • Креирањето на сметката за курсни разлика во валута и можност за избор на деловна банка чии курс го прифаќаме.
 • На документите во модулот Материјално додадена е UNDO табела, која овозможува, повраток на состојбата на позициите на документите, Тастерот се наоѓа во редот со алатките на документот.
 • На докуменнтите на интерниот прием е додадена опцијата Увоз на почетна состојба од Excel датотека

ПОС

Touchscreen

 • Додадена е опција за Едноставно заглавје на сметката
 • Додадена е опцијата за Автоматско снимање на позициите
 • Предефинирани попусти на нумеричката тастатура
 • Предефинирани количини на нумеричката тастатура
 • Партнерски шифри и бар код за Touch Screen
 • Додадена е опцијата *** нa количина и цена

Друго

 • Синхронизација на барање – можност за одвоена синхронизација на податоците (од централата и локацијата).
 • Вградена фискализација Wings 310.

Zeus

 • Воведување на модулот за Ad-hoc aнализа
 • Нова димензија во Видови на иденти за анализа на залихата
 • Нова димензија Прим. класификација за анализа на производството
 • Нова димензија Сeк. класификација за анализа на производството
 • Нова мерења за вредност без стр. зa aнализа на Набавката
 • Нoв панел План  Прил./Oдл. во ZE Планирањето.
 • Во текстуално поле во извештаите на контролната табла се додава можност за параметри

Финансии

 • Kонта кои не се во бруто билансот
 • Внес на противконто кај рачното книжење на изводот
 • Неупотребени конта во билансите
 • Противкнижење за повеќе позиции оддеднаш
 • Можност за повеќе контни планови во програмот

 

 • Излезе верзија 55.59.00

Zadnja sprememba: 24. 12. 2012 @ 13:26

Komentiraj

# sian8754
07 април 2021 г. @ 5:26

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 하늘비키니 중국대만 청와대청원게시판 텐센트 중국제재 학폭 비비아이엔 바카라사이트 스포츠토토 파워볼 삼삼카지노


메이저급 사설 토토사이트 스포츠토토사이트 추천업체 도메인
메이저 토토사이트 토토사이트 주소 리스트 뱃사공의 안내서
촉나라 토토사이트 전문 브랜드 토토사이트 메이저 사설 토토사이트
오래된 토토사이트 추천목록 토토사이트 추천목록 참고사항 정리
안전한 안전공원 안전공원 스포츠분석 전문
먹튀없는 해외 토토사이트 해외 토토사이트 와 토토놀이터
스포츠전문가의 메이저 안전놀이터 메이저 안전놀이터 스포츠토토 추천
해외축구 스포츠 토토사이트 스포츠 토토사이트 뱃365 배당
좋은 안전 사설토토 안전 사설토토 하는 곳
좋은 사설 안전놀이터 사설 안전놀이터 도메인
믿을 수 있는 안전토토사이트 안전토토사이트 리스트
토토사이트추천 토토사이트추천 홍보사이트
스포츠토토 최고의 안전메이저놀이터 안전메이저놀이터 리스트 추천
무제재 토토사이트 목록 토토사이트 목록 놀이터추천 사이트
무사고 안전공원 주소 안전공원 주소 스포츠 전문
토토 해외안전놀이터 해외안전놀이터 뱃사공리스트

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 하늘비키니 중국대만 청와대청원게시판 텐센트 중국제재 학폭 비비아이엔 바카라사이트 스포츠토토 파워볼 삼삼카지노


사설 스포츠사이트 프로토승부식 프로토승부식 방법
토토업체 토토사이트 도메인 토토사이트 도메인 찾기
먹튀없는 탑급 메이저사이트 탑급 메이저사이트 언옵
야구배팅 토토사이트 홍보 토토사이트 홍보 정사이트
크로스 안전메이저놀이터 안전메이저놀이터 토토
라이브스포츠 사설토토 추천 사설토토 추천 업체
탑3 해외 안전놀이터 해외 안전놀이터 업체 리스트
추천하는 공식 토토사이트 주소 공식 토토사이트 주소 뜻
검증 완료된 해외의 토토사이트 해외의 토토사이트 주소
무료 스포츠중계 해외 축구 스포츠중계 사이트
안전 토토 토토사이트 추천 토토사이트 추천 코드 얻는 법
메이저사이트 업체 안전놀이터 안전놀이터 베팅사이트 가입
고화질중계 좋은 메이저놀이터 사이트 토토 메이저놀이터 추천
스포츠토토 무료 스포츠중계 고화질 무료 스포츠중계 고화질 사이트
메이저놀이터 안전 토토사이트 추천 리스트 안전 토토사이트 추천 목록
오래된 토토 메이저놀이터 좋은 토토 메이저놀이터 추천
먹튀검증 완벽한 토토 스포츠토토 블로그 토토 스포츠토토 전문 정보
유명한 토토 안전놀이터 모음 토토 안전놀이터 검증 목록
무사고 베팅 메이저 토토사이트 업체 스포츠토토 메이저놀이터 업체 추천
보증 코드 무료 스포츠중계TV 스포츠중계 무료 TV 사이트
추천하는 토토사이트 안전 가입코드 토토사이트 가입을 위한 코드
매우 안전하고 좋은 안전 사설토토 사이트 사설토토 배팅 사이트 추천
뱃사공 보증 스포츠토토 사이트 좋은 스포츠토토 놀이터
촉나라 추천 안전 바카라 사이트 바카라사이트 좋은 곳
전문가 뱃사공 온라인 카지노사이트 카지노사이트 추천 리스트
토토 미니게임 파워볼 전용 사이트 안전 파워볼 전용 사이트 추천
뱃사공의 검증시스템 먹튀검증 사이트 토토 먹튀검증 전문가
믿고 쓰는 토토 안전놀이터 토토 안전놀이터 추천 업체
온라인 전문 슬롯머신 사이트 슬롯머신 잭팟 놀이터추천
확실한 토토 전문가의 안전 토토 안전 토토 사설 사이트
유럽 남미 해외축구 정보 해외축구 중계 정보
가장 인기있는 안전 메이저놀이터 좋은 안전 메이저놀이터 코드
배당 좋은 승무패 사이트 토토 승무패 사이트 추천
사설 안전한 안전 배팅사이트 확실한 안전 배팅사이트 추천Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...