News

28

На 25.12.2012 во соработка со ПроКредит Банка, беа доделени ваучери за РАNTHEON FA за најпроактивните земјоделци во Р.Македонија.

Посетивме две филијали на ПроКредит Банка во Штип и Струмица, каде на добитниците на наградата Најпроактивен земјоделец им беше презентиран РАNTHEON FA и им беа доделени ваучерите од Даталаб МК за бесплатни лиценци РАNTHEON FA.

PANTHEON FARM е развиен за бизнис потребите на фармите, согласно барањата од страна на Европската Унија. PANTHEON FARM е сеопфатно решение кое вклучува ФАДН извештаи, евиденција за одгледувањата, агро-еколошка евиденција и следење на фармата и други поврзани операции за поедноставно ракување со документација.

Им честитаме на добитниците и им посакуваме успешна работа со PANTHEON FA!

Агро Стрижовци, Пробиштип - Монев Владо (житни култури)

Маја Стојанова, Кочани (органско производство)

ИЗ Агро Јасмин - Ристо Јанев, Струмица (рано градинарство)

 

Даталаб МК

  • Даталаб МК во соработка со ПроКредит банка - додели ваучери за PA FARM лиценци
  • Даталаб МК во соработка со ПроКредит банка - додели ваучери за PA FARM лиценци
  • Даталаб МК во соработка со ПроКредит банка - додели ваучери за PA FARM лиценци
  • Даталаб МК во соработка со ПроКредит банка - додели ваучери за PA FARM лиценци

Zadnja sprememba: 28. 12. 2012 @ 14:48

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...