News

02

Почитувани корисници,

Доколку при увезувањето на плата во МПИН ви се појави грешка (слика 1), тоа значи дека немате отворено нов период за 2013 година со ново даночно ослободување.

 

За да ја отстраните грешката, во прилог се подесувања во неколку чекори кои треба да ги направите во МПИН.

 

 

 

 

За пресметка на јануарска плата - Користете ја новата верзија на клиентски софтвер “МПИН“

http://ujp.gov.mk/mk/javnost/soopstenija/pogledni/356

Ви посакуваме пријатна работа со PANTHEON.

Даталаб МК

  • Подесувања во МПИН за 2013 година

Zadnja sprememba: 3. 1. 2013 @ 9:57

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Само регистрирани потребители могат да коментират.

Add Content...