Novice

10

Почитувани,

На 17.01.2013 е планирана едукација за Пресметување на плати во PANTHEON, која е наменета за вработените во кадровата служба и лицата одговорни за пресметка на плати. На едукацијата е предвидено да бидат презентирани функционалностите во персоналните мапи, подесување на параметри за пресметка на плати, пресметување на плати и извоз во МПИН, како и прегледите во модулот.

 

Датум и термин

Обуките ќе се одржат на 17.01.2013, во периодот од 09:00 до 13:00 часот.

 

Локација

Обуките ќе бидат спроведени во новиот прилагоден простор за едукација на Даталаб МК, во Скопје – ул. Лондонска бр.19 (ТЦ - Олимпико)

 

Пријавување

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: emat@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до  16.01.2013. Бројот на учесници е ограничен.

 

Цена

2.490,00 МКД*

*    По лице – вклучува: едукација, едукациски материјали, кафе пауза

** Цената е без ДДВ

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

За повеќе пријавени учесници од иста компанија, следува попуст!

за 2 пријавени

            - 10% на второ пријавениот

за 3 пријавени

            - 20% на трето пријавенот

за 4 пријавени

           - 30% на четврто пријавениот

 

ДЛ МК го задржува правото за промена на датумот за одржување на едукацијата. За тоа ќе бидете известени најмалку 5 дена пред одржување на едуцирањето. Услови и обврски за откажување: Може да го откажете вашето присуство на едукацијата во писмена форма во било кое време пред истекување на роковите. Рокот за откажување на присуството на едукација е 5 дена пред одржување на курсот. Доколку не не известите во предвидените рокови, го задржуваме правото да ви го наплатиме целиот износ. Минимален број на пријавени за одржување на обуката се 5 лица.

  • Прва едукација во 2013 - Пресметка на плати! Пријавете се!

Zadnja sprememba: 10. 1. 2013 @ 17:49

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...