Novice

14

Денеска во ДАТАЛАБ МК, по повод Василица, според стариот обичај, се кршеше пита со паричка! Од питата секој во Даталаб МК доби по едно парче, а Ирина е таа која ќе има среќа и бериќет во текот на целата година.

ДАТАЛАБ МК на сите православните христијани им посакува многу здравје, среќа, бериќет и многу  успех!

Се најдобро во старо-новата година :)

Даталаб МК

 

 

 

 

  • Среќна стара-нова година! :)
  • Среќна стара-нова година! :)
  • Среќна стара-нова година! :)
  • Среќна стара-нова година! :)
  • Среќна стара-нова година! :)
  • Среќна стара-нова година! :)

Zadnja sprememba: 14. 1. 2013 @ 12:10

Komentiraj

Trenutno ni komentarjev. Bodi prvi!

Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...