Novice

31

 

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ ВО РЕГИОНАЛНАТА ТРКА!

 

Во Даталаб се приближуваме кон 30.000-от корисник, компанија која својот бизнис го води успешно со помош на деловно-информациониот систем Pantheon. Нашата цел е да и овозможиме на секоја компанија во регионот, односно на нејзините вработени да работат на најдобриот деловно-информационен систем. Со секој чекор сме се поблиску до целта и нашиот пат кон целта сакаме да го продолжиме со вас, почитувани корисници!


30.000-от Pantheon корисник ќе освои една бесплатна лиценца Pantheon и годишна надградба за истата!


 

САМО ДВА ЧЕКОРИ ВЕ ДЕЛАТ ОД НАГРАДАТА!

 

Сте купиле Pantheon лиценца/и во периодот од 1. до 28.2.2013?


Знаете ли кој број на наш Pantheon корисник ќе биде вашата компанија во регионот со купување на Pantheon лиценцата?


Освојте награда!

Три компании со најточните и најбрзите одговори можат да освојат 30%, 20% или 10% од вредноста на платениот износ за бројот на лиценци кои  ги купиле во февруари!


СЛЕДЕТЕ ГИ УПАТСТВАТА:

  1. Проверите дали се наоѓате на нашата корисничка страна U-SITE во државата во која сте купиле лиценца. (За купена лиценца во Македонија, кликнете горе десно на Земја (Country) и кликнете го македонското знаме)
  2. Проверете дали сте логирани на корисничката страна (десно горе кликнете на Логирајте се, а доколку претходно никогаш не се имате најавено, тогаш морате прво да се Регистрирате)
  3. На оваа вест, оставете коментар во облик:

ИМЕТО НА ВАШАТА КОМПАНИЈА + БРОЈОТ НА КОРИСНИК, кој број мислите дека е Вашата компанија како наш Pantheon корисник со купување на лиценца/и во месец февруари. Имате право на толку одговори, колку бројот на лиценци кои сте ги купиле во февруари.


Пример со купување на една лиценца:

Компанија д.о.о 29.653

Пример со купување на повеќе лиценци (пр. 3)

Компанија д.о.о 29.653, 29.660, 29.573


Секоја компанија дава по еден коментар и за валиден коментар се зема првиот оставен коментар од страна на секоја компанија – без разлика кој пред таа компанија оставил коментар.

Право на учество имаат сите купувачи на  Pantheon лиценца во месец февруари – без разлика дали сте веќе наш корисник или купувате Pantheon по прв пат. (напомена до веќе постоечките корисници на Pantheon: Треба да го погодувате бројот за кој Pantheon корисник сте постанале со купување на додатната лиценца/и во февруари).

3 компании со најточните и најбрзите одговори можат да освојат 30%, 20% или 10% од вредноста на платениот износ за бројот на лиценци кои  ги купиле во февруари!

По објавувањето на наградените компании , во месец март победниците ќе добијат писмено одобрение за 30%, 20% или 10% од вредноста на платениот износ.

 


Акцијата трае до 28.2.2013.

Имињата на наградените компании ќе бидат објавени на 04.03.2013 на U-SITE

За повеќе информации побарајте не на 02 / 3079-231 или emat@datalab.com.mk

 

СРЕЌНО И ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО USERSITE ЗАЕДНИЦАТА!

  • Знаете ли кој број на наш Pantheon корисник ќе биде вашата компанија во регионот со купување на Pantheon лиценцата?

Zadnja sprememba: 8. 3. 2013 @ 16:22

Komentiraj

# ptrajanov
sobota, 02. februar 2013 @ 17:22
Linea Prima (LINEA MK) 29548, 29556, 29563
# EMATOS
ponedeljek, 04. februar 2013 @ 20:09
# ptrajanov, Vi blagodarime za Vasiot komentar! Vi posakuvame mnogu sreka!

Na site ostanati korisnici koi kupile licenca vo periodot od 01.02.2013 do 28.02.2013 im poracuvame da si ja probaat srekata, i 3-ca od niv ke bidat nagradeni :)

P.S. na pocetnata strana na U-Site e postaven brojcanik, koj treba da vi pomogne orientaciski da proverite koj broj na nas PANTHEON korisnik e vasata kompanija :)
# sian8754
sreda, 07. april 2021 @ 05:25

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 만만이 이효리 린다G 양준혁결혼 박현선 셀트리온주가 클라라누드 슬롯 전용 사이트 체육진흥투표권 스포츠배팅사이트추천 스포츠중계 해외사이트


메이저급 사설 토토사이트 스포츠토토사이트 추천업체 도메인
메이저 토토사이트 토토사이트 주소 리스트 뱃사공의 안내서
촉나라 토토사이트 전문 브랜드 토토사이트 메이저 사설 토토사이트
오래된 토토사이트 추천목록 토토사이트 추천목록 참고사항 정리
안전한 안전공원 안전공원 스포츠분석 전문
먹튀없는 해외 토토사이트 해외 토토사이트 와 토토놀이터
스포츠전문가의 메이저 안전놀이터 메이저 안전놀이터 스포츠토토 추천
해외축구 스포츠 토토사이트 스포츠 토토사이트 뱃365 배당
좋은 안전 사설토토 안전 사설토토 하는 곳
좋은 사설 안전놀이터 사설 안전놀이터 도메인
믿을 수 있는 안전토토사이트 안전토토사이트 리스트
토토사이트추천 토토사이트추천 홍보사이트

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 만만이 이효리 린다G 양준혁결혼 박현선 셀트리온주가 클라라누드 슬롯 전용 사이트 체육진흥투표권 스포츠배팅사이트추천 스포츠중계 해외사이트


스포츠토토 최고의 안전메이저놀이터 안전메이저놀이터 리스트 추천
무제재 토토사이트 목록 토토사이트 목록 놀이터추천 사이트
무사고 안전공원 주소 안전공원 주소 스포츠 전문
토토 해외안전놀이터 해외안전놀이터 뱃사공리스트
사설 스포츠사이트 프로토승부식 프로토승부식 방법
토토업체 토토사이트 도메인 토토사이트 도메인 찾기
먹튀없는 탑급 메이저사이트 탑급 메이저사이트 언옵
야구배팅 토토사이트 홍보 토토사이트 홍보 정사이트
크로스 안전메이저놀이터 안전메이저놀이터 토토
라이브스포츠 사설토토 추천 사설토토 추천 업체
탑3 해외 안전놀이터 해외 안전놀이터 업체 리스트
추천하는 공식 토토사이트 주소 공식 토토사이트 주소 뜻
검증 완료된 해외의 토토사이트 해외의 토토사이트 주소
무료 스포츠중계 해외 축구 스포츠중계 사이트
안전 토토 토토사이트 추천 토토사이트 추천 코드 얻는 법
메이저사이트 업체 안전놀이터 안전놀이터 베팅사이트 가입
고화질중계 좋은 메이저놀이터 사이트 토토 메이저놀이터 추천
스포츠토토 무료 스포츠중계 고화질 무료 스포츠중계 고화질 사이트
메이저놀이터 안전 토토사이트 추천 리스트 안전 토토사이트 추천 목록
오래된 토토 메이저놀이터 좋은 토토 메이저놀이터 추천
먹튀검증 완벽한 토토 스포츠토토 블로그 토토 스포츠토토 전문 정보
유명한 토토 안전놀이터 모음 토토 안전놀이터 검증 목록
무사고 베팅 메이저 토토사이트 업체 스포츠토토 메이저놀이터 업체 추천
보증 코드 무료 스포츠중계TV 스포츠중계 무료 TV 사이트
추천하는 토토사이트 안전 가입코드 토토사이트 가입을 위한 코드
매우 안전하고 좋은 안전 사설토토 사이트 사설토토 배팅 사이트 추천
뱃사공 보증 스포츠토토 사이트 좋은 스포츠토토 놀이터
촉나라 추천 안전 바카라 사이트 바카라사이트 좋은 곳
전문가 뱃사공 온라인 카지노사이트 카지노사이트 추천 리스트
토토 미니게임 파워볼 전용 사이트 안전 파워볼 전용 사이트 추천
뱃사공의 검증시스템 먹튀검증 사이트 토토 먹튀검증 전문가
믿고 쓰는 토토 안전놀이터 토토 안전놀이터 추천 업체
온라인 전문 슬롯머신 사이트 슬롯머신 잭팟 놀이터추천
확실한 토토 전문가의 안전 토토 안전 토토 사설 사이트
유럽 남미 해외축구 정보 해외축구 중계 정보
가장 인기있는 안전 메이저놀이터 좋은 안전 메이저놀이터 코드
배당 좋은 승무패 사이트 토토 승무패 사이트 추천
사설 안전한 안전 배팅사이트 확실한 안전 배팅사이트 추천Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...