Novice

08

30.000-от корисник се придружи на PANTHEON заедницата!

Во Даталаб, една од најголемите и најуспешните регионални ИТ компании за развој на деловен софтвер, на 27.02.2013 година го доби својот 30.000-ти корисник.

Им се заблагодаруваме на сите наши деловни партнери а пред се на нашите корисници, кои ни ја дадоа својата доверба и се наша секојдневна мотивација за да целосно се посветиме на развивање уште подобар PANTHEON за Вас!

Посебно ме радува идејата од 97 година, да на малите и средни претпријатија мора да им дадеме алатка со која ќе можат да бидат конкуретни на големите претпријатија, денес да го добие својот 30.000-ти корисник.

                                                                   Андреј Мертељ, извршен директор на Даталаб Технологија д.д.


30.000-от корисник во регионот!

Добитник на една бесплатна лиценца и договор за надоградба на истата!


Сакам да се заблагодарам на наградата и верувам дека со поддршка на програмот PANTHEON и со наша посветеност ќе успееме да ја развиеме фирмата  Pansport-Banja Luka на начин и големина како што веќе успеавме да го направиме тоа во Србија. Компанијата во Србија веќе неколку години работи со деловното решение PANTHEON и бидејќи сме задоволни корисници, решивме да го користиме истиот програм и во новоотворената фирма во Босна и Херцеговина. Секое добро Ви посакувам и на вас и на нас како и долг успех во понатамошното работење.

                                                                        Г-дин Геза Кураи, директор на Pansport д.о.о.


Нашата следна цел – да и овозможиме на секоја компанија во регионот односно на нејзините вработени да работат на најдобриот деловно информационен софтвер – секој ден сме се поблиску!

Успехот е резултат на напорна работа и верба во нашата компанија, кој ни овозможи да преживееме и да оствариме раст и во моменталнава ситуација на економска криза. Во иднина очекуваме уште поголем број на компании и секогаш се радуваме на секој наш нов корисник, кој своето работење ќе го оптимизира со помош на PANTHEON!


  • 1997: Нашата посветеност уште од 1997 година е насочена кон развој на ефикасен деловно-информационен систем, кој овозможува следење на целокупното работење и преглед на сите процеси во рамките на една компанија. Брзи и ажурни податоци се од суштинско значење за опстанок на компаниите, бидејќи својата способност за опстанок може да ја развиваат и одржуваат само со помош на информациони системи.
  • 2000: Ги добивме првите 1000 корисници.
  • 2004: PANTHEON е имплементиран кај првите 5000 корисници.
  • 2006: Само две години подоцна, за PANTHEON се одлучува и 10.000-от корисник.
  • 2008: PANTHEON го користат повеќе од 15.000 корисници.
  • 2010: На PANTHEON заедницата се придружува и 20.000-от корисник.
  • 2011: Крајот на 2011 година, PANTHEON заедницата брои 25.000 корисници.
  • 27.02.2013: PANTHEON заедницата го добива својот 30.000-ти корисник!

 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ!


 

  • 30.000-от корисник се придружи на PANTHEON заедницата!

Zadnja sprememba: 15. 3. 2013 @ 14:53

Komentiraj

# sian8754
sreda, 07. april 2021 @ 05:24

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 해축갤 바이든 아이유 열애 밴쯔 철구방송 아지땅 솔레어카지노 안전노리터 크레이지슬롯 먹튀 올벳


메이저급 사설 토토사이트 스포츠토토사이트 추천업체 도메인
메이저 토토사이트 토토사이트 주소 리스트 뱃사공의 안내서
촉나라 토토사이트 전문 브랜드 토토사이트 메이저 사설 토토사이트
오래된 토토사이트 추천목록 토토사이트 추천목록 참고사항 정리
안전한 안전공원 안전공원 스포츠분석 전문
먹튀없는 해외 토토사이트 해외 토토사이트 와 토토놀이터
스포츠전문가의 메이저 안전놀이터 메이저 안전놀이터 스포츠토토 추천
해외축구 스포츠 토토사이트 스포츠 토토사이트 뱃365 배당
좋은 안전 사설토토 안전 사설토토 하는 곳
좋은 사설 안전놀이터 사설 안전놀이터 도메인
믿을 수 있는 안전토토사이트 안전토토사이트 리스트
토토사이트추천 토토사이트추천 홍보사이트
스포츠토토 최고의 안전메이저놀이터 안전메이저놀이터 리스트 추천
무제재 토토사이트 목록 토토사이트 목록 놀이터추천 사이트
무사고 안전공원 주소 안전공원 주소 스포츠 전문
토토 해외안전놀이터 해외안전놀이터 뱃사공리스트
사설 스포츠사이트 프로토승부식 프로토승부식 방법
토토업체 토토사이트 도메인 토토사이트 도메인 찾기
먹튀없는 탑급 메이저사이트 탑급 메이저사이트 언옵
야구배팅 토토사이트 홍보 토토사이트 홍보 정사이트
크로스 안전메이저놀이터 안전메이저놀이터 토토
라이브스포츠 사설토토 추천 사설토토 추천 업체
탑3 해외 안전놀이터 해외 안전놀이터 업체 리스트
추천하는 공식 토토사이트 주소 공식 토토사이트 주소 뜻
검증 완료된 해외의 토토사이트 해외의 토토사이트 주소

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계 해축갤 바이든 아이유 열애 밴쯔 철구방송 아지땅 솔레어카지노 안전노리터 크레이지슬롯 먹튀 올벳
무료 스포츠중계 해외 축구 스포츠중계 사이트
안전 토토 토토사이트 추천 토토사이트 추천 코드 얻는 법
메이저사이트 업체 안전놀이터 안전놀이터 베팅사이트 가입
고화질중계 좋은 메이저놀이터 사이트 토토 메이저놀이터 추천
스포츠토토 무료 스포츠중계 고화질 무료 스포츠중계 고화질 사이트
메이저놀이터 안전 토토사이트 추천 리스트 안전 토토사이트 추천 목록
오래된 토토 메이저놀이터 좋은 토토 메이저놀이터 추천
먹튀검증 완벽한 토토 스포츠토토 블로그 토토 스포츠토토 전문 정보
유명한 토토 안전놀이터 모음 토토 안전놀이터 검증 목록
무사고 베팅 메이저 토토사이트 업체 스포츠토토 메이저놀이터 업체 추천
보증 코드 무료 스포츠중계TV 스포츠중계 무료 TV 사이트
추천하는 토토사이트 안전 가입코드 토토사이트 가입을 위한 코드
매우 안전하고 좋은 안전 사설토토 사이트 사설토토 배팅 사이트 추천
뱃사공 보증 스포츠토토 사이트 좋은 스포츠토토 놀이터
촉나라 추천 안전 바카라 사이트 바카라사이트 좋은 곳
전문가 뱃사공 온라인 카지노사이트 카지노사이트 추천 리스트
토토 미니게임 파워볼 전용 사이트 안전 파워볼 전용 사이트 추천
뱃사공의 검증시스템 먹튀검증 사이트 토토 먹튀검증 전문가
믿고 쓰는 토토 안전놀이터 토토 안전놀이터 추천 업체
온라인 전문 슬롯머신 사이트 슬롯머신 잭팟 놀이터추천
확실한 토토 전문가의 안전 토토 안전 토토 사설 사이트
유럽 남미 해외축구 정보 해외축구 중계 정보
가장 인기있는 안전 메이저놀이터 좋은 안전 메이저놀이터 코드
배당 좋은 승무패 사이트 토토 승무패 사이트 추천
사설 안전한 안전 배팅사이트 확실한 안전 배팅사이트 추천Napiši komentar

Prosimo registrirajte se in nato napišite komentar!

Add Content...