News

PANTHEON X

19

Почитувани,

ДАТАЛАБ Академијата стартува со едукации во рамки на вториот едукациски циклус во 2014 година.

На 22.05.2014 е планирана едукација – Интензивен курс за почетници, која е наменета за сите оние кои започнуваат со работа во PANTHEON и се вклучени во процесот на набавки, материјално работење, производство, продажба или финансии.

 Датум и термин

Обуките ќе се одржат на 22.05.2014, во периодот од 09:00 до 13:00 часот.

     Локација

Обуките ќе бидат спроведени во новиот прилагоден простор за едукација на Даталаб МК, во Скопје – ул. Лондонска бр.19 (ТЦ - Олимпико).

Пријавување

Сите заинтересирани можат да се пријават на маил: elenag@datalab.com.mk или на телефон 02/3079-231. Пријавувањето може да го направите најдоцна до 20.05.2014. Бројот на учесници е ограничен.

Цена

2.490,00 МКД*

*    По лице – вклучува: едукација, едукациски материјали, кафе пауза

** Цената е без ДДВ

 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА!

За повеќе пријавени учесници од иста компанија, следува попуст!

за 2 пријавени

 - 10% на второ пријавениот

за 3 пријавени

 - 20% на трето пријавенот

за 4 пријавени

    - 30% на четврто пријавениот

 

 

ДЛ МК го задржува правото за промена на датумот за одржување на едукацијата. За тоа ќе бидете известени најмалку 2 дена пред одржување на едуцирањето. Услови и обврски за откажување: Може да го откажете вашето присуство на едукацијата во писмена форма во било кое време пред истекување на роковите. Рокот за откажување на присуството на едукација е 2 дена пред одржување на курсот. Доколку не не известите во предвидените рокови, го задржуваме правото да ви го наплатиме целиот износ. Минимален број на пријавени за одржување на обуката се 5 лица.

 

Даталаб МК | ул. Лондонска бр. 19, 1000 – Скопје, Р. Македонија | www.datalab.com.mk

 

  • Резервирајте си место на обуката за Интензивен Курс за Почетници!

Zadnja sprememba: 19. 5. 2014 @ 11:14

Komentiraj

# sian8754
2021.04.07, лхагва @ 07:24

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계
AOA초아 공매도 환불원정대 야생마 조작방송 전광훈 우리제일교회 메이저공원 먹튀제로 라이브스포츠배팅 슈어맨 토토사이트목록


https://bebe40.com
https://ubi40.com
https://bebe40.com/score.html
https://bebe40.com/info.html
https://bebe40.com/gongsik.html
https://bebe40.com/파워볼
https://bebe40.com/privacy.html
https://bebe40.com/사설토토
https://bebe40.com/oversea.html
https://sports-totosite.com
https://linktr.ee/bebe40
http://bebe40.mystrikingly.com
https://pbase.com/sian8754/safe
https://bebe40.com/토토
https://linktr.ee/good.toto
https://linktr.ee/zereo
https://linktr.ee/real.major
https://app.site123.com/?w=4223112
https://bebe40club.wordpress.com/
https://anjeonnoliteo.jimdosite.com/
https://bet40.yolasite.com/blog
https://linktr.ee/totosite365
https://sian8754.wixsite.com/mysite
https://toto-site.medium.com
https://bebe40.com/슬롯머신
https://pbase.com/wprkffid5371
https://pbase.com/zereo1230
http://fan.fc-anji.ru/blogs/profile/zereo1230
https://start.me/p/YaEbyb

스포츠토토 사설 토토사이트 안전놀이터 슬롯사이트 주소 뱃사공 bebe40.com 스포츠중계
AOA초아 공매도 환불원정대 야생마 조작방송 전광훈 우리제일교회 메이저공원 먹튀제로 라이브스포츠배팅 슈어맨 토토사이트목록


https://start.me/p/ekxbKz
https://start.me/p/wMqwY7
http://bebe40.mee.nu
https://bebe40.com/스포츠중계-고화질
https://bet400.blogspot.com
https://sports-toto.medium.com
http://bebe40.mystrikingly.com/
https://bebe40.weebly.com
https://gf.me/u/yyx7db
https://bebe40.com/스포츠토토
https://bet777toto.wordpress.com
https://bebe40.com/해외축구
https://anjeontotosite.wordpress.com
https://sports-totosite.com/메이저놀이터


Napiši komentar

Samo registrovani korisnici mogu postavljati komentare .

Add Content...